دکتر عبداللهی: ساخت واکسن مشترک کرونا بین کشورهای اسلامی نوعی تقریب است
با شیوع بیماری کرونا، کشورهای اسلامی میتوانند با کمک یکدیگر دست به ساخت واکسن مشترک بزنند تا با استفاده از چنین اقداماتی کنار یکدیگر مشکلاتشان را حل کنند و باید گفت که این اقدام خود به نوعی ایجاد تقریب است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده علوم دارویی، رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی و دبیر کمیته پژوهش شورای راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، دکتر محمد عبداللهی، در مصاحبه ای که با خبرگزاری تقریب اظهار داشت امروز مهمترین مسئله ای که در دنیا اهمیت دارد این است که جهان به سمت مجازی شدن و هوش مصنوعی و استفاده از ابزارهای مجازی در حال حرکت است. سه علم در دنیا رو به پیشرفت است، اولین علم هوش مصنوعی است که دیتاها را جمع آوری میکند و پیش بینی های بسیار خوبی را ارائه میدهد، علم دوم بلاکچین و سومین علم پادکست است. باید گفت هر سه این علم در آموزش، دانشگاه ها، و... نقش اصلی را بازی خواهند کرد.
وی ادامه داد: متاورس فرضیهای از نسل بعدی اینترنت است که از محیطهای مجازی سه بعدی آنلاین غیرمتمرکز و پایدار تشکیل میشود و ما شاهد هستیم که مثلا امروز شهری در عربستان به نام شهر نئوم وجود دارد که همه چیز براساس شبکه های مجازی و ایدههای هوشمند سازی پیش میرود.
عبداللهی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران از نظر علوم پایه چیزی از دیگر کشورها کم ندارد، اذعان کرد: بنابراین کشور ما باید به موازات سه رشته هوش مصنوعی، بلاکچین و پادکست خود را قوی تر کند تا بتوانیم در دنیا جایگاه مستحکم تری را به دست آوریم.
دبیر کمیته پژوهش شورای راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اظهار کرد: باید به این نکته توجه کنیم که دنیا امروز به سمت هوشمند سازی و مجازی بودن پیش می رود و جهان به جایی خواهد رسید که شهرهای هوشمند ساخته میشود و در واقع دنیا به جایی می رسد به نام جهانی شدن و همه چیز در آن درحال تغییر است و باعث ظهور و بروز برخی از پدیده ها و ایده ها میشود. مطالعه اصل خبر در سایت تقریب
نظر دهید