تقدیر از فعالان عرصه واکسیناسیون کووید 19
دکتر علیرضا اولیائی منش: ما بالاتر از 192 کشور و در رتبه 8 واکسیناسیون جهانی ایستادهایم
معاون بهداشت دانشگاه گفت: همت والای فعالان حوزه بهداشت موجب پیشتازی دانشگاه در عرصه واکسیناسیون کشوری شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تقدیر از فعالان عرصه واکسیناسیون بیماری کووید 19 روز دوشنبه 11 بهمن 1400 در سالن آمفیتئاتر ستاد مرکزی دانشگاه با حضور دکتر قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و روسای مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه های بهداشتی درمانی ری و اسلامشهر، معاون بهداشتی ناجا و جمعی از فرماندهان، بسیجیان و ادارات فعال در عرصه واکسیناسیون برگزار شد.
دکتر اولیایی منش ضمن تبریک به مناسبت ایامالله دهه فجر به ارائه سیری از بیماری کرونا از زمان انتشار اشاره کرد و گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا تا دو سال هیچ نوع واکسن و دارویی در اختیارمان نبود، اما با شروع واکسیناسیون در دنیا باوجود همه تحریمها توانستیم علاوه بر ورود واکسن به کشور به فناوری تولید آن نیز دست پیدا کنیم و این جز باهمت دانشمندان این حوزه میسر نبود.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به شروع واکسیناسیون عمومی از تیرماه افزود: بر اساس آمارهای کشوری تا آن زمان تنها حدود ۳۰ درصد دوز اول و ۵ درصد دوز دوم واکسن را دریافت کرده بودند و اکنون خوشبختانه در کشور 89 درصد دوز اول، 82 درصد دوز دوم و 27 درصد دوز سوم واکسیناسیون را انجام دادهاند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مسیر بسیار خوش درخشید و باهمت بلند شما فعالان این عرصه، شاهد واکسیناسیون سراسری در سطح کشور بودهایم.
دکتر اولیایی منش با اشاره به رتبه نخست دانشگاه در امر واکسیناسیون کشوری افزود: 50 درصد واکسیناسیون را همکاریهای بین بخشی و 50 درصد را همکاران پرتلاشمان در حوزه بهداشت دانشگاههای سراسر کشور و بهخصوص دانشگاه علوم پزشکی تهران به ثمر رساندهاند.
معاون بهداشت دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران قریب به 104 درصد نسبت به تعداد جمعیت بالای 12 سال را در کشور واکسینه کرده و این به آن علت است که بخش زیادی از جمعیت تحت پوشش دیگر دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران نیز در پایگاههای دانشگاه ما واکسن خود را تزریق کردهاند و ما امیدواریم که همکاران دانشگاهی بتوانند با پویش انقلابی همانند گذشته به جامعه تحت پوشش خود که از محرومترین افراد شهر تهران محسوب میشوند خدمات ویژه ارائه بدهند.
وی به همدلی در این دوران و شباهت آن به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: وسعت همکاری بین بخشی و مشارکت مردمی از همه اقشار بعد از دفاع مقدس در این دوره بسیار دیدنی بود که در دوران واکسیناسیون همکاریهای بزرگی از نیروهای مسلح، بسیج، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و هلالاحمر شهرداریها، فرمانداریها،، آموزشوپرورش، شاهد بودیم.
دکتر اولیائی منش افزود: این کار بزرگ جز در سایه نوعدوستی و انسانیت رقم نمیخورد و ما این انسجام و حرکت مردمی را در قالب طرحی به نام سردار شهید سلیمانی سازماندهی کردیم و این نشان داد که بعد از 4 دهه مردم هنوز پایکار ایستادهاند.
معاون بهداشت دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: ما به رتبه 8 واکسیناسیون در دنیا رسیدهایم و بالاتر از 192 کشور در جهان ایستادهایم و این برای کشوری که در تحریم به سر میبرد و 6 ماه دیرتر از بقیه کشورها واکسیناسیون را آغاز کرده است مایه مباهات است.
در پایان این مراسم از فعالان عرصه واکسیناسیون تقدیر به عمل آمد.
نظر دهید