• تاریخ انتشار : 1401/05/12 - 09:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 599
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

مدرسه کودکان کار صبح رویش، مقصد اردوهای جهادی دانشکده پیراپزشکی

دکتر علیزاده: دانشکده پیراپزشکی در تلاش است تا در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی، نقش خود را در جامعه به نحو احسن انجام دهد.

نشست مشترک مسئولان دانشکده پیراپزشکی و مدرسه کودکان کار صبح رویش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، نشست مشترک مسئولان این دانشکده و مدرسه کودکان صبح رویش با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر ناهید عین الهی معاون آموزشی، دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی، دکتر فاطمه شیخ شعاعی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر مهدی زوار عضو هیئت علمی، حجت الاسلام محمد حسین خان محمدیان معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه، فریده فرید معاون مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، زهرا سادات جوزی مدیر منابع انسانی، ملیکا مناقبی کارشناس روابط عمومی و خاطره گودرزی مدیر دبستان پسرانه مدارس کودکان صبح رویش و محمد معین افشاری مسئول روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دوشنبه 10 مرداد 1401 در سالن جلسات برگزار شد.

دکتر علیزاده در ابتدای جلسه، ضمن خیر مقدم به اعضا و تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار آزادگان جهان، حضرت امام حسین (ع) بیان کرد: ارائه خدماتی که بنا بر مسئولیت پذیری اجتماعی، رسالت دانشگاه ها محسوب می شود، بحث بسیار مهمی است. دانشکده پیراپزشکی نیز به دلیل داشتن گروه های متعدد از جمله علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، هوشبری، اتاق عمل، فوریتهای پزشکی، مدیریت اطلاعات سلامت، کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و انفورماتیک پزشکی، علاوه بر بحث های تخصصی آموزشی و پژوهشی در سال‌های اخیر در تلاش بوده تا در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی، نقش خود را در جامعه به نحو احسن انجام دهد و در بحث مشارکت های اجتماعی ورود پیدا کند و به ویژه در مباحث انسان دوستانه در حوزه پزشکی و پیراپزشکی، منشاء اثر باشد. یکی از بحث‌هایی که همکاران بنده پیگیری کردند و باعث افتخار دانشکده است، آغاز همکاری با مدرسه کودکان صبح رویش است. ضمن خیر مقدم به مسئولین این مدرسه، امیدوارم نتیجه این جلسه به نحوی باشد تا ان شاءلله همکاران من در دانشکده پیراپزشکی بتوانند با تمام ظرفیت هایی که الان موجود است و ظرفیت‌هایی که در آینده ایجاد می‌شود به این عزیزان کمک کنند؛ چرا که یکی از مباحث بسیار مهم است و قطعاً ارزش افزوده زیادی برای دانشگاه خواهد داشت. برای دانشگاه های نسل ۳ و ۴ که باید در سطح جامعه حضور داشته باشند و کمک کند، این کار یک مثال و الگوی خوبی محسوب می شود. در این ایام عزاداری و مناسبت های مذهبی نیز همه ما به پیروی از آموزه های امام معصوم و پیشوایان دین خود علاوه بر مسئولیت اجتماعیمان، از صمیم قلب علاقه مندیم تا در این حوزه کمک کنیم و همراه شما باشیم.

رئیس دانشکده پیراپزشکی همچنین افزود: تا جایی که این دانش آموزان عزیز نیاز به مراقبت دارند، دانشکده پیراپزشکی نیز کمک خواهد کرد. ما علاوه بر ظرفیت اسمی پیراپزشکی در حوزه های تشخیصی کرونا، واکسیناسیون، آموزش کمک های اولیه و اورژانس و همینطور آموزش های اولیه بهداشتی با استفاده از ظرفیت های دانشجویی و سایر دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز تابعه دانشگاه، می‌توانیم به این عزیزان کمک کنیم. علاوه بر این، روی ظرفیت‌های جدیدتری که ان‌شاءالله در آینده به دانشکده پیراپزشکی اضافه خواهد شد نیز حساب خواهیم کرد. مثل ظرفیت های تشخیصی جدید که می توانیم در غربالگری این کودکان و ارجاع به پزشکان متخصص سایر مراکز با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه، یک شبکه ارتباطی ایجاد کنیم تا اطلاعات سلامت دانش آموزان به صورت الکترونیک ثبت شود قابل پیگیری و پایش باشد و همکاری بین دانشگاه و این موسسه خیریه به صورت نظام مند تداوم داشته باشد و به نفع احسن انجام شود.

وی همچنین گفت: نباید صرفاً به انجام چند کار نمادین بسنده شود. واقعیت این است که خیلی از فعالیت‌های جهادی به دلیل اینکه سیستماتیک نیست و برنامه ریزی نشده است در مقاطع کوتاه زمانی انجام میشود و خروجی آنها پیگیری نمی شود تا به یک نتیجه برسد. امیدوارم با توجه به ظرفیت های دانشکده و علاقمندی مسئولین مدرسه این ارتباط به شکل جدی تر پیگیری شود و پرونده الکترونیکی کودکان و ثبت داده های فعالیت ها به صورت الکترونیک و نظام مند در دستورکار قرار بگیرد تا ان شاءلله خروجی مناسب تری را در آینده داشته باشیم که قابل پایش و گزارش باشد و برای سلامتی و بهداشت کودکانی که مشکلات متعددی دارند یک بهبودی ایجاد کند.

در ادامه این جلسه دکتر شیخ شعاعی ضمن تاکید بر محیط شاد و جذاب مدرسه کودکان صبح رویش و خلاقیت مسئولین این مدرسه در امر آموزش، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده تا کنون پرداخت و خدمات قابل ارائه توسط دانشکده پیراپزشکی را نیز مطرح کرد.

همچنین فرید، معاون مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه گفت: پیش از اینکه به مدرسه کودکان کار کمک کنیم، به خودمان کمک کرده ایم و این عمل خیر تاثیرات مثبتی در زندگی ما خواهد گذاشت. پس از تجربه چندین ساله حضور در اردوهای جهادی مدارس کودکان کار، می‌توانم بگویم این مدرسه متفاوت از سایر مدارس است و یک تیم منسجم و خلاق در آن مشغول فعالیت هستند.

حجت الاسلام خان محمدیان نیز با اشاره به وقوع سیل های اخیر و اهمیت نوع دوستی و کمک به یکدیگر بیان کرد: بیا فعالیت جهادی و کمک به هم نوع، حال انسان خوب می شود. در مورد مدرسه صبح رویش نیز واضح است که فعال و عالی هستند و ما نیز با آنها در حد توان همکاری خواهیم داشت.

در ادامه دکتر شمسی با اشاره به تجربه برگزاری کلاس های آموزشی کمک های اولیه برای مربیان مدارس صبح رویش، بر علاقه مندی و پیگیری آنها تاکید و افزود: ان شاءلله این کارگاه ها تداوم خواهد داشت و در سایر حیطه ها نیز ورود خواهیم کرد. فضای دانشکده، فضای بسیار مناسبی برای کمک به مدرسه کودکان کار است و در حیطه های متنوع و مختلف می توانیم کمک کنیم.

دکتر عین الهی با اشاره به تنوع رشته های آموزشی موجود در دانشکده پیراپزشکی، ابراز امیدواری کرد که فضا برای همکاری بسیار مساعد است و به خصوص در حیطه آزمایشگاه و تست های غربالگری میتوان اقدامات مفیدی انجام داد.

در ادامه این جلسه، مسئولان مدارس کودکان صبح رویش ضمن قدردانی از همکاری دانشکده پیراپزشکی به ارائه گزارشی از فعالیت های این مدارس پرداختند.

مناقبی کارشناس روابط عمومی مدرسه صبح رویش گفت: مدارس کودکان صبح رویش از سال 1394 فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون 1086 کودک کار پسر و دختر را در تمامی مقاطع تحصیلی تحت پوشش خود قرار داده اند. در روند آموزش این کودکان بر مهارت آموزشی تاکید ویژه ای می شود.

گودرزی مدیر دبستان پسرانه نیز لیستی از اولویت های مورد نیاز این دانش آموزان را ارائه داد. آموزش های بهداشتی، امور درمانی و ارتباط با بیمارستان ها، تهیه دارو و تجهیزات پزشکی، آموزش کمک های اولیه برای مربیان و کارکنان مدارس و بهداشت دهان و دندان دانش آموزان از جمله موارد مطرح شده در این بخش بود.

جوزی مدیر منابع اسنانی مدرسه صبح رویش نیز با اشاره به اینکه 200 مربی و کارمند در 8 مدرسه کودکان کار و در مقاطع مختلف در حال خدمت هستند، ارائه آموزش های بهداشتی و امدادی به این کارکنان را حائز اهمیت دانست و آشنایی با مفاهیم کمک های اولیه در سطوح مختلف تخصصی را در اولویت قرار داد.

توضیح اینکه این جلسات به صورت منظم برای پیگیری امور بهداشت و درمان دانش آموزان و برگزاری اردوهای جهادی متعدد برگزار خواهد شد.

  • گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
  • کد خبر : 216099
محمد معین افشاری
تهیه کننده:

محمد معین افشاری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *