دکتر مسلم بهادری: با بروز کرونا مطالب تئوری تعهد حرفه ای مصداق عملی یافت

در جلسه کمیته علمی سمینار سالانه تعهدحرفه ای در خدمات سلامت که به صورت مجازی برگزار شد، نظرات و پیشنهادهای اعضای کمیته در مورد برگزاری سیمنار تعهدحرفه ای به صورت حضوری یا غیرحضوری و همچنین موضوعات مطرح شده در پانل ها و تغییرات آنها و نحوه ارایه مطالب هر پانل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، جلسه كميته علمي سمينار تعهد حرفه اي روز شنبه 17 خرداد 99 در سالن شورای این دفتر و به صورت مجازي برگزار شد و اعضای اين کمیته علمی از طریق ارتباط مجازی در بحث های جلسه مشارکت کردند.
در ابتدای جلسه دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به اهمیت رعایت تعهدحرفه ای در حوزه سلامت گفت: تعهدحرفه ای در شرایط مختلف توصیه های متفاوتی خواهد داشت به خصوص  در بحران ها و بلایای طبیعی شکل خاص خودش را دارد.  در این سمینار نیز باید در کنار مسائل و مشکلاتی که در حوزه تعهدحرفه ای و چالش های آن مطرح می شود به مسئله کرونا هم که امروز با آن مواجه هستیم پرداخته شود  تا افراد درگیر برای سوالات خود در این بحران پاسخی مناسب دریافت کنند.
 رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با تاکید بر توانمندسازی پزشکان برای مقابله با چالش ها و مشکلاتی که در این ایام با آن روبرو هستند گفت: هدف از برگزاری سمینار تعهدحرفه ای شرکت تمامی گروه های علوم پزشکی و ارائه تجربیات آن ها به خصوص در مبارزه با ویروس كرونا و بيماري كوويد ١٩ و همچنین ارائه راهکارهای صحیح به جامعه است.
 در ادامه دکتر سیدمنصور گتمیری قائم مقام رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دبیر علمی سمینار نیز گفت: خوشبختانه کیفیت مطالب ارایه شده در سمینار تعهدحرفه ای هر ساله روند رو به رشدی داشته و مسئولین پانل ها نیز به موضوعات مهمی پرداخته بودند که با شرایط به وجود آمده تغییراتی به وجود خواهد آمد.
وی ادامه داد: از اعضا کمیته می خواهم نظرات و پیشنهادهای خود را درخصوص چگونه برگزار کردن این سمینار با توجه به شیوع بیماری کرونا بیان کنند تا بتوانیم از تجربیات آن ها در جهت هر چه بهتر برگزار کردن این سیمنار بهره مند شویم.
سپس دکتر علیرضا پارساپور از اعضای کمیته علمی با بیان اینکه دوران کرونا دوران کوتاهی نیست و باید به تحولاتی که از این پس در کشور پیش می آید در کنارمان عادت کنیم، افزود: این دوران باید فرصتی باشد تا این سمینار محدود به حضور مخاطبین نباشد و در صورت ممکن به صورت غیر حضوری برگزار شود تا کسانی که نمی توانند حضوری شرکت کنند به صورت مجازی حضور یابند. همچنین باید با توجه به امکانات ایجاد شده زمانی را برای برگزاری سمینار مشخص کرده و برنامه ریزی ها براساس آن شکل گیرد.
وی افزود، باتوجه به بروز کرونا در کشور، برای سمینار سال جاری نیازی به تغییر محتوای پانل ها نیست چرا که مباحث برای ارایه مصادیق عملی خود به خود به بحث کرونا کشیده خواهد شد.
در ادامه دکتر سیدمحمدرضا سیداحمدیان پیشنهاد کرد: اگر سمینار تعهد حرفه ای به صورت مجازی برگزار می شود بهتر است در طی دو یا سه روز انجام گیرد به دلیل اینکه ساعت های طولانی در حوصله مخاطبین نمی گنجد و ممکن است اثر بخشی لازم را نداشته باشد.
سپس دکتر فریبا اصغری برگزاری سمینار تعهد حرفه ای به صورت مجازی را مثبت خواند و افزود: با توجه به شرایط کنونی برگزاری وبینار تعهدحرفه ای برای افراد خارج از کشور نیز مثمر ثمر خواهد بود و می توان مباحث بسیاری را در این خصوص مطرح کرد. مسايلي نظير اينکه وظیفه حرفه ای حرفه مندان پزشکی در گذشته و شرایط بحرانی کنونی چیست؟
در ادامه دکتر شهرام صمدی عضو کمیته علمی سمینار،  در خصوص برگزاری سمینار سالانه تعهدحرفه ای گفت: به نظر من این سمینار به صورت تلفیقی قابل اجرا است. در مورد محتوای پانل ها شاید تغییراتی مختصر صورت پذیرد ولی پانل چالش ها می تواند به کل سمینار تعمیم یابد.
وی افزود: مفاد این سمینار بهتر است کرونا محور باشد چون یک کار تکراری نیست و نشان می دهد ما چه اندازه تعهدحرفه ای را در این شرایط کرونایی رعایت کرده ایم.
دکتر مهسا عباس زاده دیگر عضو کمیته علمی سمینار نيز در ارتباط مجازی در جلسه با تائید مطالب مطرح شده توسط سایر اعضاء خاطر نشان کرد: برگزاری سمینار به صورت وبینار، امکان حضور دیگر همکاران از شهرستان ها را نیز میسر می کند. در مورد پانل ها نیز بهتر است جزئیات تغییر کند و کلیات محفوظ بماند.
در ادامه، دكتر ابراهیم رزم پا مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان مجتمع بيمارستاني امام خميني، برگزاری سمینار تعهد حرفه ای را به صورت غیر حضوری فرصت مناسبی برای مشارکت اساتید خارج از کشور دانست و اطلاع رسانی در این خصوص از طریق صدا و سیما، سازمان نظام پزشکی و مصاحبه با اساتید را مثمر ثمر خواند.
در پایان این جلسه، دکتر بهادری با جمع بندی مطالب مطرح شده، از پیشنهاد اعضا کمیته در خصوص برگزاری سمینار تعهد حرفه ای به صورت غیر حضوری استقبال کرد و گفت: مجددا کمیته هایی باید تشکیل شود و مسائل مختلف در خصوص رعایت تعهدحرفه ای در شیوع بیماری کرونا مورد بررسی قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: من روی موضوع کرونا تکیه نمی کنم ولی این بیماری موجب شده مطالبی که در خصوص تعهد حرفه ای تا کنون به صورت تئوری مطرح بوده به صورت عملی بروز کند و این نشان دهنده وجود تعهد در کادر توانمند درمان ما است.
 


فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *