• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 11:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 432
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

هجدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا

رئیس بیمارستان سینا: مراکز تحقیقاتی با تولید مقالات علمی نه تنها باعث پیشرفت علم در بیمارستان بلکه در سطح دانشگاه، کشور و جهان می شوند

هجدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا مقارن با هفته پژوهش و فناوری، سه شنبه 21 آذر 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا ضمن گرامیداشت و تبریک هفته پژوهش به معرفی مراکز تحقیقاتی بیمارستان سینا پرداخت و گفت: بیمارستان سینا از مراکز تحقیقاتی متعددی برخوردار است که برخی از آنها مصوب و برخی دیگر در شرف کسب مصوبه هستند. مرکز تحقیقات تروما به ریاست دکتر محمدرضا ظفرقندی اولین مرکز تحقیقات مصوب بیمارستان سینا است که در یکسال گذشته ۷۵ مقاله علمی و مرکز تحقیقات‌ ام اس به ریاست دکتر محمدعلی صحرائیان، دومین مرکز تحقیقات مصوب بیمارستان سینا محسوب می‌شود که در یکسال گذشته ۹۲ مقاله را تولید کرده‌اند و بیشترین تولید محتوای علمی را داشته اند.
وی افزود: مرکز تحقیقات ارولوژی به ریاست دکتر محمدکاظم آقامیر، سومین مرکز تحقیقات مصوب بیمارستان است که در یکسال گذشته ۶۴ مقاله و چهارمین مرکز تحقیقات مصوب بیمارستان سینا، مرکز تحقیقات بیهوشی به ریاست دکتر فرهاد اعتضادی است که در سال گذشته ۲۳ مقاله را به ثبت رسانده اند.
رئیس بیمارستان سینا در ادامه گفت: بیمارستان سینا از ۴ مرکز تحقیقات غیر مصوب نیز برخوردار است که ان شاء الله به کمک دانشکده و وزارت خانه امکان دریافت مصوبه برای این مرکز نیز فراهم خواهد شد. مرکز تحقیقات MIS به ریاست دکتر محمد طالب پور، در رأس این مراکز قرار دارد که در سال گذشته ۳۰ مقاله علمی را به تولید رسانده و دومین مرکز تحقیقات غیر مصوب بیمارستان سینا، مرکز تحقیقات سردرد به ریاست دکتر منصوره تقاء است که در سال گذشته ۲۶ مقاله علمی را به ثبت رسانده است. مرکز تحقیقات ارتوپدی به ریاست دکتر سیدحسین شفیعی با تولید ۱۷ مقاله سومین مرکز تحقیقاتی غیر مصوب بیمارستان است و مرکز فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا نیز با تولید ۱۷ مقاله در پیشرفت علمی در سطح جامعه کمک شایانی داشته است.
وی افزود: تمامی این مراکز با انجام فعالیت‌های علمی و تولید مقالات علمی نه تنها باعث پیشرفت علم در بیمارستان سینا بلکه در سطح دانشگاه، کشور و دنیا شده‌اندو جا دارد از تک تک این عزیزان که به فکر پیشرفت علم هستند تشکر و قدردانی داشته باشم.
وی همچنین حضور دکتر فرهاد، استاد پیشکسوت بیمارستان سینا در این جشنواره را گرامی داشت و حضور استادان پیشکسوت را در برنامه‌های این مرکز حائز اهمیت تلقی کرد.

دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی بیمارستان سینا با بیان خیر مقدم به میهمانان و مدعوین گفت: پژوهش نقطه است که تمامی زحماتی که در قسمت درمان بیمارستان سینا کشیده می‌شود را جلوگری می‌کند. بیمارستان سینا هم قدیمی‌ترین بیمارستان کشور است و هم در قلب شهر تهران واقع شده و با حضور استادان ارجمند و فرهیخته در این بیمارستان، شاهد کسب موفقیت‌های پژوهشی و علمی هستیم؛ و هدف از برگزاری این جشنواره به نمایش گذاشتن گوشه‌ایاز فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی است که در این بیمارستان انجام می‌شود.
وی در ادامه به بیان؛ گزارشی اجمالی از فعالیت‌های واحد توسعه پژوهش بیمارستان و فعالیت‌های پژوهشی مرکز پرداخت.

دانشگاه علوم پزشکی تهران، برجسته و نماد آموزش عالی کشور است
دکتر محمدرضا ظفرقندی، رئیس مرکز تحقیقات تروما و بخش جراحی عروق بیمارستان سینا عنوان داشت؛ امروزه باید قدر کسانی که در حوزه علمی، پژوهشی و درمان کار می‌کنند دانسته شود برای اینکه کار در شرایط سخت ارزش چند برابری دارد. دکتر ظفرقندی همچنین افزود: باید سهم پژوهش افزایش پیدا کند و برای تحقق این خواسته باید فعالیت‌هاییانجام شود که دسترسی ما به منابع علمی افزایش پیدا کند زیرا الان دچار محدودیت دسترسی به منابع علمی هستیم و باید سهم پژوهش را مطابق برنامه توسعه افزایش دهیم؛ و از همه مهمتر باید قدر نیروی انسانی دانسته شود زیرا سرمایه‌های ما هستند. دانشگاه علوم پزشکی تهران به واسطه نیروهای خود دانشگاه برجسته و نماد آموزش عالی کشور است و به واسطه این افراد است که در لبه‌های مرز علمی دنیا در حال حرکت است.
وی افزود: باید تا لحظه‌ای که ممکن است از امثال دکتر یلدا و شریعت استفاده برد و باید از سرمایه‌های موجود خود با احترام استفاده کرد و این باعث انگیزه در نسل جوان خواهد شد زیرا که بزرگترشان و استادش جایگاهش حفظ شده است.

برگزاری جشنواره پژوهشی در بیمارستان سینا با توجه به ارائه خدمات درمانی گسترده‌ای که دارد بسیار ارزشمند است
دکتر علی اکبری ساری، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن قدردانی از دکتر طالبیان و دکتر آزادواری در راستای برگزاری جشنواره پژوهشی عنوان داشت: برگزاری جشنواره پژوهشی در بیمارستان سینا با قدمت و اصالتی که دارد و در کنار بسیاری از فعالیت‌ها و خدمات درمانی و آموزشی که در نقطه مرکزی شهر ارائه می‌دهد کار بسیار ارزشمندی است و بینانگر این است که این مرکز به مساله تحقیقات و پژوهش هم توجه دارد و این نیز به نوبه خود جای قدردانی دارد.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه وقتی به بیمارستان‌های دانشگاه نگاه می‌شود که در کنار فعالیت‌های اصلی خود کار پژوهشی نیز انجام می‌دهند می‌توان نام آنها را بیمارستان‌های دوست دار سلامت نامید زیرا حضور مراکز تحقیقاتی در بیمارستان در کنار فعالیت‌های پژوهشی که در درمان انجام می‌دهند قطعا به فعالیت‌های پیشگیری و بهداشت نیز منجر می‌شود و در بیمارستان سینا مراکز تحقیقات متعدد و بسیار فعالی وجود دارد.


تدوین مقاله و تولد، پژوهش و فناوری همگی برای پیشرفت جامعه در کنار یکدیگر قرار دارند
دکتر نیما رضایی، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا عنوان داشت: بیمارستان سینا یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های کشور است که در آموزش، پژوهش و خدمت رسانی نقش بسزایی دارد. وی در ادامه افزود: خواستم کمی در رابطه با دوگانه‌های اشتباهی که در جامعه وجود مثالی بزنم، همیشه صحبت می‌کنیم که آموزش یا پژوهش، کمی عقب‌تر برویم در مدرسه به ما می‌گفتند که علم یا ثروت و وقتی که کوچکتر بودیم به ما می‌گفتند که مادر یا پدرتان را بیشتر دوست دارید؛ و این‌ها همگی دوگانه‌های غلطی است که در جامعه درگیر آنها هستیم. در حال حاضر هم گفته می‌شود مقاله بهتر است یا تولید، پژوهش بهتر است یا فناوری، در حالی که اینها یا نیستند بلکه و هستند مقاله و تولید، پژوهش و فناوری و اینها جدا از هم نیستند و کنار یکدیگر قرار دارند.
در پایان جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا از برگزیدگان و محققان بیمارستان سینا با اهدای تندیس و لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.


  • گروه خبری : بیمارستان سینا
  • کد خبر : 254213
فاطمه صدراپور
تهیه کننده:

فاطمه صدراپور