• تاریخ انتشار : 1397/07/14 - 07:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4722
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه اندازی مجامع سلامت محلی و کانون های سلامت در شهرستان ری

در راستای مشارکت ساختارمند مردم در تامین و ارتقای سلامت، در اولین مجمع سلامت شهرستان ری، تشکیل مجامع سلامت محلی و کانون های سلامت در این شهرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، به منظور آغاز فرآیند تشکیل کانونهای سلامت محلات در شهرستان ری،  جلسه ای یکشنبه 8 مهر 97 در فرمانداری شهرستان ری و به ریاست دکتر جمالی پور فرماندار شهر ری تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه دکتر برکتی، مدیر گروه مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه، به اهداف برگزاری جلسه اشاره کرد و ادامه داد که مشارکت مردمی در امر سلامت از موارد مورد نظر رهبر معظم انقلاب است.
وی افزود تشکیل شورای سلامت و امنیت غذایی، مجمع سلامت استان و شهرستان و به دنبال آن مجامع سلامت محله و کانون های سلامت تبلور این مهم است.  همچنین به امضاء تفاهم نامه توسط وزیر بهداشت و وزیر کشور مبنی بر اجرایی نمودن دستورعمل کلانون ها ظرف سه ماه اشاره نمود.
در ادامه لیلا احمدی کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه به تشریح مفاهیم مرتبط و دستورعمل اجرایی تشکیل مجمع و کانون سلامت محلات پرداخت و مفاهیم اجتماعی سازی سلامت و چگونگی مشارکت ساختارمند مردم را تشریح کرد و به چگونگی تشکیل، اعضا و شرح وظایف مجمع و کانون های سلامت محلات پرداخت.
سپس دکتر فاطمه تاجیک ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری درمورد  نقش سازمان ها و ادارات  در ارتقای سلامت جامعه، شناسایی و حل مسائل مربوط به سلامت محله سخنانی ایراد کرد.
در پایان دکتر جمالی پور گفت: «اگر آموزش در جامعه ای مغفول باشد آن جامعه از حداقل های توسعه بی بهره است. جامعه­ای که در آن سلامتی نباشد موفقیت و توسعه هم ندارد. سلامت جسم فقط مد نظر نمی باشد بلکه ابعاد مختلفی در سلامت وجود دارد که باید به همه آن ها توجه داشت. بیمارستان ها و درمانگاه ها بخشی از سلامت هستند که وظیفه وزارت بهداشت است و بخش مهم دیگر سلامت که مربوط به زندگی شخصی و اجتماعی ما می شود با این موضوع درگیر است که وظیفه همگانی می باشد. در اجتماعی کردن سلامت جامعه وزارت بهداشت مداخله کرده با همت همه ارگان ها می توانیم در سلامت جامعه دخیل باشیم و با برنامه ریزی و ایجاد بستر توسعه فرهنگی در اجتماعی کردن نظام سلامت جامعه که البته کار زمان بری هست می توان نتایج مستمری بدست آورد. با نوع نگاه به مسائل که اداری، شخصی و خانوادگی است و نوع برداشتمان از مسئولیت هایی که برعهده ما گذاشته شده اند و مشارکت همگانی و حائز اهمیت بودن سلامت جامعه دراین عرصه موفقیت کسب می گردد».
در این جلسه معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری، جمعی از کارشناسان کمیته امداد امام (ره)، شهرداری ری، تامین اجتماعی، سازمان حفاظت محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، بهزیستی، اداره آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و سایر سازمان های شهرستان ری حضور داشتند.
توضیح این که کانون سلامت محله شهری و یا روستایی یک تشکل اجتماع محور محلی است که در آن، مردم با هدف ارتقای سلامت خود، خانواده، محله و جامعه مشارکت می­کنند. این کانون ها تشکیلاتی غیردولتی، غیرانتفاعی و داوطلبانه است که در یک حوزه جغرافیایی مشخص نظیر یک روستا، یک بخش یا یک محله در شهرها شکل می شود.
خبرنگار: نیکو سرشت

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 80467
کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه