• تاریخ انتشار : 1400/03/14 - 11:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1019
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در راستای حذف دفترچه های کاغذی بیمه های درمانی

فرآیند پیاده سازی نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت در بیمارستان فارابی به زودی اجرا می شود

در جلسه مشترک بین بیمارستان فارابی و نمایندگان بیمه سلامت درباره مواردی مانند برنامه زمانبندی و چالش های مربوط به ارسال نسخه های الکترونیکی به سامانه بیمه سلامت بحث و گفت و گو شد.

کارگروه حذف دفترچه های کاغذی بیمه سلامت در بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه  فرآیند پیاده سازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با حضور سعید مرادی مدیر این بیمارستان، دکتر حسن سعیدی، رییس اداره اسناد بستری بیمه سلامت استان تهران و جمعی از مسئولان این مرکز چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ در بیمارستان فارابی برگزار شد.
در این جلسه دکتر سعیدی به بیان اهداف، فرآینده پیاده سازی، برنامه زمانبندی و چالش های مربوط به این سامانه پرداخت. و گفت: بیمارستان فارابی باید پیاده سازی سامانه الکترونیک را به طور جدی شروع کند به طوری که اسناد پاراکلنیک‌ها (آزمایشگاه، رادیولوژی، تصویربرداری، داروخانه) این مرکز از تیر ۱۴۰۰ آماده و صورتحساب آن در مرداد برای پرداخت به سازمان بیمه سلامت ارسال شود. همچنین برای نسخه های  بیمارستان نیز آماده سازی لازم باید از مهر ۱۴۰۰ به صورت الکترونیک انجام و در آبان به این سازمان ارسال شوند.
رئیس اداره اسناد بستری بیمه سلامت تهران، تأکید کرد که سازمان بیمه سلامت جهت تشویق واحدهای درمانی برای پیاده سازی سامانه نسخه الکترونیک متعهد شده است پرداخت‌های مربوط به واحدهایی که اسناد مالی خود را به صورت الکترونیک ارسال کنند با تأخیر یک ماه انجام خواهد داد و این اسناد مالی شامل هیچ گونه کسوری نخواهند شد. وی همچنین افزود: جهت سهولت کار بهتر است بیمارستان فارابی  سامانه HIS خود را به این سامانه متصل کند تا پزشکان و واحدهای این مرکز بتوانند به شکل بهتری از خدمات این سامانه استفاده کنند.  
مدیر بیمارستان فارابی نیز در خصوص اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی خاطر نشان کرد: پیاده سازی این طرح نیازمند تأمین زیرساخت‌های لازم، همکاری و تعامل جدی تمامی واحدهای بیمارستان و پزشکان می باشد. ما همچنین از نیمه دوم سال 1399  فعالیت های خود را در این زمینه شروع کرده و در مرحله استقرار و فراهم آوری نرم افزاری و سخت افزاری این سامانه قرار داریم. واحدهای فناوری اطلاعات (IT)، پرستاری و درآمد نیز در حال آموزش کارکنان و آماده سازی بسترهای لازم برای پیاده سازی این طرح هستند. امیدواریم بیمارستان فارابی هرچه سریع‌تر بتواند خود را به عنوان یکی از بیمارستان‌های پیشرو در زمینه اجرای طرح نسخه نویسی الکتونیکی معرفی کند.
در ادامه این جلسه نحوه نسخه نویسی و ثبت دارو در این سامانه توسط کارشناس بیمه سلامت استان تهران شرح داده شد.
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 179068
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *