• تاریخ انتشار : 1399/12/10 - 12:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1610
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

قدردانی از شوراهای فرهنگی نمونه دانشگاه در آخرین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی در سال 99

در آخرین جلسه شورای تخصصی اجتماعی فرهنگی دانشگاه در سال جاری از شوراهای فرهنگی نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، این جلسه روز شنبه 9 اسفند 99 با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مجید قریشی رئیس نهاد رهبری دانشگاه، دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت و جمعی از مسئولان و اعضای این شورا در محل تالار حکیم ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدا دکتر محمدحسین صادقیان مدیر فرهنگی در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به حضار فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی دانشگاه را تشریح کرد و گفت: در ابتدای سال محورهای پیشنهادی و اولویت فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی به واحدهای تابعه انعکاس داده شد تا فعالیت حول این محورها صورت پذیرد.
وی به آمار فعالیت‌های انجام شده در این حوزه اشاره کرد و تشکیل و تقویت شوراهای فرهنگی واحدهای تابعه دانشگاه، هیئت‌امنا مساجد و نمازخانه‌ها، تقویت واحد خیرین و تشکیل سمن‌ها در هر واحد، حمایت از فعالیت‌های جهادی و هدایت این فعالیت‌ها را از اقدامات این مدیریت برشمرد.
همچنین دکتر صادقیان با اشاره به پیوست‌ فرهنگی تبیین شده در معاونت فرهنگی گفت: این مهم می‌تواند زمینه فعالیت اساتید و دانشجویان در حوزه‌های اجتماعی فرهنگی را ارتقا داده و به جذب حداکثری در این حوزه منجر شود.
دکتر صادقیان افزود: توسعه فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی در سامانه شعاع، برگزاری بیش از هفت هزار نفر ساعت کارگاه فرهنگی در بستر فضای مجازی، اعطای 35 مجوز کارگاه فرهنگی به واحدهای تابعه با رویکرد تسهیل شرکت اساتید در کارگاه‌ها، به‌کارگیری سایت ستاد فعالیت‌های دانشگاه در ابتدای بحران به‌عنوان سایت جذب داوطلبان و خیرین دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا، ارتباط با سازمان‌های خارج از دانشگاه مانند آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران، بسیج مناطق و گروه‌های داوطلب فرهنگی در حوزه نشاط اجتماعی، راه‌اندازی کاروان‌های شادی در روز پرستار و دهه فجر، بخشی از فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی دانشگاه در سال جاری بود که به یاری، مشارکت و هم‌افزایی همه واحدهای فرهنگی دانشگاه محقق شد.
وی در ادامه به ایجاد سامانه بانک اطلاعات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و گفت: امکان رصد فعالیت‌های شوراهای فرهنگی و فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی واحدها با این سامانه فراهم‌شده و نحوه تکمیل این بانک اطلاعات فرهنگی به رابطان فرهنگی آموزش داده خواهد شد.
سپس دکتر رستمیان معاون فرهنگی نیز به تقویت و اهمیت شوراهای فرهنگی در واحدهای دانشگاهی برای ارتقای فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: این شوراها باید در تمامی ابعاد فرهنگی شکل گیرد و اساتید باید از این رهگذر، جذب فعالیت‌های فرهنگی شوند، حمایت از تولید ملی جزو امتیازات فرهنگی برای ارتقاء اعضای هیئت‌علمی قرار گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت زندگی مجازی، خاطرنشان کرد: یک راهبرد در این زمینه در چشم‌انداز چهارساله فرهنگی دانشگاه قرار داده شده است، تاکنون غالب امتیازات فرهنگی اعضای هیئت‌علمی در کمیسیون ماده یک ارتقا، صرفاً حضور در کارگاه‌های فرهنگی بوده است و ما سعی کردیم اساتید را به سمت ارائه آموزش‌های همگانی و خدمات اجتماعی فرهنگی به مردم که برای ترویج فرهنگ سلامت در جامعه است سوق دهیم که تا حدی این کار تحقق‌یافته است و شرایطی فراهم کرده‌ایم که از این به بعد اساتیدی که به نحوی برای ارتقای سلامت جامعه تلاش می‌کنند و فعالیت‌های فرهنگی متنوع و گسترده‌ای دارند، می‌توانند از این‌گونه امتیازات فرهنگی استفاده کنند.
دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر نیز در ادامه این نشست خواستار پررنگ شدن فعالیت اساتید در عرصه بهداشت و تأمین نیروی متخصص برای حضور در واحدهای بهداشتی شد.
حجت‌الاسلام ابوالفتح غفاری معاون مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ارائه موضوعات و تعداد شرکت‌کنندگان در دوره‌های هم‌اندیشی و ضیافت اندیشه اساتید پرداخت و استقبال از این دوره‌ها را چشمگیر عنوان کرد.
سپس حجت‌الاسلام سید مجید قریشی در دانشگاه برنامه‌ریزی برای واحدهای فرهنگی در سال آینده را خواستار شد و این موضوع را از وظایف اصلی شورای فرهنگی برشمرد.
در ادامه دکتر علیرضا نیکبخت رئیس دانشکده پرستاری و مامائی ضمن تأکید بر تمرکز نکردن بر روی برنامه‌ریزی یکسان، بهره‌گیری از سلیقه‌های مختلف برای برنامه‌ریزی فرهنگی را مهم تلقی کرد و گفت: بهتر است شورای فرهنگی چارچوب‌ها را مشخص کند و تعیین اولویت‌ها در این چارچوب و برنامه‌ریزی را به واحدها واگذار کند، هر واحدی باید یک قرارگاه فرهنگی باشد و خود به‌طور مستقل برنامه‌ریزی داشته باشد.
دکتر کریمی هم از تلاش‌های همه واحدهای دانشگاه در زمینه اجتماعی و فرهنگی طی سال اخیر قدردانی و خاطرنشان کرد: کار و فعالیت در این حوزه سهل و آسان نیست و نمی‌توان با شاخص‌های کمی فعالیت‌های این حوزه را اندازه‌گیری کرد.
در پایان این جلسه از شوراهای فرهنگی با بیشترین امتیاز در چهار گروه بیمارستان‌ها، دانشکده‌ها، شبکه‌ها و واحدهای ستادی تقدیر شد که به ترتیب عبارت‌اند از مرکز طبی کودکان، دانشکده پرستاری و مامایی، شبکه بهداشت اسلامشهر و معاونت بهداشت و همچنین از فعالیت‌های فرهنگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تقدیر و به‌رسم یادبود به مسئولان این واحدها به‌عنوان نماینده شوراهای فرهنگی واحدهایشان هدایایی توسط رئیس دانشگاه اهدا شد.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 170957
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *