در جلسه با اعضای هیئترئیسه بیمارستان بهارلو
مدیر درمان دانشگاه: دو هفته آینده بسیار مهم است و همه بیمارستان ها با تمام توان برای کنترل موج پنجم کرونا کمک کنند
جلسه نمایندگان هیئترئیسه دانشگاه با اعضای هیئترئیسه بیمارستان بهارلو پیرامون بحران موج پنجم کرونا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه نمایندگان هیئترئیسه دانشگاه با اعضای هیئترئیسه بیمارستان بهارلو پیرامون بحران موج پنجم کرونا به همت این معاونت با حضور دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری و اعضای هیئترئیسه بیمارستان بهارلو پیرامون بحران موج پنجم کووید ۱۹ پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ در این بیمارستان برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان در بیمارستان گفت: ما حامل پیام خسته نباشید دکتر کریمی رئیس دانشگاه هستیم و برای بررسی چالشهای موجود در این بحران به بیمارستان آمدیم. بازدیدی از کلینیک سرپایی رمدسیویر داشتیم که بانظم بسیار خوبی و در زمانبندی مشخص بیماران دارو دریافت میکردند که جای تشکر دارد. این بیمارستانها باوجود تحمل شرایط سخت اما در پیکهای کرونا مشکلی نداشته است. باوجوداینکه این منطقه خاص و پرجمعیت است، سانتر مسمومیت را خارج نکرده و استوار به ارائه خدمت به بیماران پرداخت.
وی افزود: دو هفته پیش رو بسیار حیاتی و بحرانی است. عملهای اکتیو را لغو کنید و از نیروهای موجود در قسمتهای مختلف استفاده کنید.
دکتر بهنام بهنوش معاون درمان بیمارستان گزارشی از وضعیت موجود بیمارستان در پیک پنجم ارائه کرد گفت: در زمینه نیروی انسانی با چالش مواجه هستیم. نبود دستیار در این بیمارستان ما را با مشکلاتی روبهرو کرده است.
استفاده درست از نیروهای جوان در بیمارستان بهارلو
دکتر سهراب پور گفت طبق دستورالعمل معاونان آموزشی و درمان که به تائید امور مالی دانشگاه هم رسیده میتوانید دستیار جذب کنید. ما هم با هماهنگی دانشکده پزشکی برای دستیاران روتیشن در بیمارستان قرار میدهیم. فضای این بیمارستان صمیمیت و الفت خوب دارد و بهدرستی از حضور نیروهای جوان بهره برده است.
داود پناهی مدیر بیمارستان گفت: طرح توسعه اورژانس بیمارستان را در نظر داریم که همچنان منتظر دریافت مجوز از وزارت بهداشت هستیم.
دکتر محبوبه علیزاده متخصص بیماریهای عفونی گفت: در خصوص مادر باردار پرخطری گروهی تشکیل داده و هر موردی که مراجعه میکند، اطلاعات بیمار در گروه برای متخصصان مختلف قرار داده میشود و کارهای مربوطه پیگیری میشود. فرآیند نحوه تزریق رمدسیویر در گروههای آموزشی اطلاعرسانی شده است. تا دو هفته بعد از اتمام تزریق رمدسیویر پرستاری با بیمار تماس گرفته و روند بهبودی را جویا میشود. در بیمارستان کمیته علمی کرونا تشکیلشده است و جدیدترین مقالاتی که در امر درمان بیماران مؤثر است بعد از غربالگری و تائید در اختیار سایرین قرار میدهند.
رنجبران گفت: شرایط بیمارستان خوب است و البته به کمک هم احتیاج دارید.
نظر دهید