اولین جلسه کمیته احیای نوزادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401
معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): نظر به جایگاه مجتمع و منطق جهانی اقتصاد سلامت توسعه NICU مهم و موردتوجه است
در جلسه CPR نوزادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص تهیه دستگاههای انکوباتور پرتابل و بلندر نئوپاف، تقویت بلوک زایمان، توسعه NICU و راهکارهای جذب و حفظ نیروهای انسانی در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اولین جلسه کمیته احیای (CPR) نوزادان این مرکز دوشنبه 29 فروردین 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر عباس علی بخشی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU، دکتر فاطمه دلدار رئیس بخش زنان و زایمان، دکتر امیر نداف هیئتعلمی گروه نوزادان، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، نبیالله رضایی رئیس امور عمومی بیمارستان ولیعصر (عج) و سایر اعضا در سالن شورای ولیعصر (عج) باهدف بررسی مراحل پیشرفت مصوبات جلسات قبل برگزار شد.
دکتر اورندی ضمن بیان این نکته که خرید تجهیزات پزشکی با توجه بهضرورت و اولویت نیاز بخشها در دستور کار مجتمع است، به اهداف ساماندهی واحد دیسپچ پرداخت و افزود: با هدایت معاونت درمان و مدیریت منسجم دفتر پرستاری در گام نخست درصدد اصلاح فرآیند انتقال بیماران و در گام بعدی ایجاد مرکزی برای مدیریت و نگهداشت تجهیزات سرمایهای مجتمع هستیم که امیدوارم در 6 ماهه اول سال جاری بتوانیم آن را اجرایی کنیم.
معاون درمان مجتمع تقویت بلوک زایمان را یکی از برنامههای بلندمدت این معاونت با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی خواند و در ادامه بیاناتش به برخی چالشهای مالی، ساختاری و نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: در منطق علمی صحبتهای اساتید و همکاران مبنی بر ضرورت توسعه NICU تردیدی نیست و با توجه به مرجعیت درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بهبود و تسهیل فرآیندهای این بخش از برنامههای مهم پیش روست ولی به دلیل مسائل یادشده، زمان اجرای برنامههای توسعهای، همیشه بهطورقطع، قابل پیشبینی نیست.
دکتر دلیلی در بیان ضرورت تهیه انکوباتور پرتابل در مجتمع از سه عنصر زمان طلایی، باندینگ و انتقال بهعنوان مهمترین موضوعات احیای نوزادان یاد و تشریح کرد: اغلب نوزادان ما در این مرکز زودرس (Premature) هستند و فرآیند انتقال در ادامه مسیر مراقبتهای درمانی و حفظ این نوزادان از اهمیت به سزایی برخوردار است. با رویکرد اقتصاد بهداشت هم وجود آمبولانس مجهز به انکوباتور در مجتمع از هزینههای زیادی پیشگیری میکند.
وی در ادامه سرمایهگذاری در بخش نوزادان را در اقتصاد سلامت کشور سودمند (cost benefit) خواند و افزود: در تمام جهان بخش نوزادان بنا به دلایل علمی کنار بخش زنان دیده میشود.
رئیس بخش نوزادان مجتمع از سارا جعفری سرپرستار اتاق عمل بیمارستان ولیعصر (ره) برای کمک به راهاندازی یک دستگاه جدید وارمر نوزادان در روزهای پایانی سال 1400 باهدف مراقبت همزمان از چند قلوها، قدردانی کرد.
دکتر دلیلی در باب کاهش تمایل نیروهای پرستاری برای کار در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان گفت: با توجه بهسختی و استرس کار در NICU، بهتراست از مشوقهای مالی استفاده کنیم.
دکتر نداف دستگاه بلندر نئوپاف را در پروسه CPR نوزادان حیاتی دانست.
پرستو آریاملو در این جلسه در خصوص علل کمبود نیروی پرستاری در NICU و محدودیتهای بهکارگیری پرستاران مرد در این بخش توضیحاتی داد.
احد اکرمی با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداشت دستگاه انکوباتور پرتابل از واگذاری مسئولیت آمبولانسها و دستگاه انکوباتور به دفتر پرستاری مجتمع خبر داد.
نظر دهید