جلسه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
معاون درمان مجتمع: آموزش و پایش مستمر در تمامی سطوح زنجیره خدمات درمانی موجب کاهش خطاهای انسانی و درنهایت به نفع گیرندگان خدمت است
در هفتمین جلسه کمیته طب انتقال خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بر آموزش و پایش منظم مصرف خون و فرآوردههای خونی در بخشها و الکترونیکی شدن فرآیندهای بانک خون تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هفتمین جلسه کمیته طب انتقال خون این مرکز دوشنبه 13 دی 1400 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، دکتر کامران رودینی متخصص خون و آنکولوژی و جانشین معاون امور دانشگاهی، دکتر سمانه سالاروند مسئول فنی آزمایشگاه، دکتر حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد و در آن ضمن پیگیری مصوبات جلسات قبل، مائده محمودی دبیر کمیته و کارشناس بانک خون مجتمع گزارشی از نسبت C/T ( نسبت خون کراسمچ شده به خون تزریق شده) مجتمع، پایش MSBOS، خونهای آمادهشده، فرآوردههای مصرفی، امحای فرآوردهها، موارد عدم انطباق و موارد عوارض انتقال خون در بخشها (از شهریور تا آذر سال جاری) ارائه کرد.
معاون درمان مجتمع تصریح کرد:هرگونه تزریق خون در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) باید به تایید پزشک مقیم برسد.
دکتر اورندی با تاکید بر لزوم پایش مستمر زنجیره درمان و خدمات مجتمع گفت: رصد مداوم بخشها و نظارت بر نحوه اجرای فرآیندها برای شناسایی و رفع نقایص و مشکلات موجود ضروری است.
وی در ادامه با اشاره به اثرات مطلوب آموزش مداوم بر کاهش خطاهای انسانی افزود: باید در تمامی سطوح خدمتی حتی نیروهای خدمات، آموزشهای مبتنی بر راهکارهای حل مشکلات همکاران در اجرای دستورالعملها برنامهریزی و اجرا شود.
معاون درمان مجتمع الکترونیکی شدن فرآیندهای بانک خون را در کاهش موارد عدم انطباق کمککننده خواند و گفت: مهمترین گامهای عملیاتی در این مسیر تکمیل زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری لازم همچون امکان ثبت درخواستهای خون در سامانه اطلاعات بیمارستان (HIS)، پرینت اطلاعات شناسایی بیماران روی نمونه خون و تهیه بارکد خوان است. برای شروع بهتر است بر روی بخشهای پرمصرف و اورژانس تمرکز کنیم.
نظر دهید