معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی، اثربخشی و متدولوژی طرح را از مهمترین شاخصهای اولویتبندی تصویب طرحهای پژوهشی عنوان کرد
نخستین نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی روز سهشنبه 20 فروردینماه در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی؛ در ابتدای نشست دکتر سید احمدرضا خاتونآبادی معاون پژوهشی دانشکده، ضمن تبریک سال نو، به ارائه گزارش کوتاه از وضعیت طرحهای پژوهشی دانشکده و جلسه رنکینگ اول سال 98 پرداخت.
وی با بیان اینکه ملاک تصویب طرحهای پژوهشی زمان طرح و تصویب در جلسه رنکینگ دانشگاه است افزود: در صورتی که طرح منتج از پایاننامه است، زمان فارغالتحصیلی دانشجو بایستی قبل از تاریخ آخرین فرصت ارسال طرحهای تحقیقاتی برای دانشگاه باشد؛ در غیر اینصورت طرح در شورای پژوهشی دانشگاه مورد تصویب قرار نمیگیرد.
دکتر خاتونآبادی ضمن تاکید بر اهمیت موضوع شاخصهای طرحهای تحقیقاتی مستقل و طرح های منتج از پایان نامه ها تصریح کرد: اثربخشی و متدولوژی طرح، مهمترین شاخصهای اولویتبندی تصویب طرحهای پژوهشی است. در همین راستا وی از گروههای آموزشی دانشکده خواست در تصویب موضوع پروپوزالها، انجام پایاننامهها و نتایج بالینی منتج از آن، نیاز جامعه و همچنین شرایط بودجهای در نظر گرفته شود.
وی در پاسخ به سوال یکی از اعضا شورا درباره بودجه طرحهای تحقیقاتی سال 98 با اشاره به جلسه دکتر صحرائیان معاون پژوهشی دانشگاه گفت: براساس دستورالعمل دانشگاه تمام دانشکدهها باید به سمت مستقل شدن تصویب طرحهای تحقیقاتی پیش بروند که پیادهسازی آن، نیاز به بسترسازی دارد که امیدواریم قبل از سال 99 بتوانیم این امر را در دانشکده توانبخشی اجرایی کنیم.
معاون پژوهشی دانشکده همچنین بر اهمیت اولویتبندی در تصویب طرحهای تحقیقاتی بر لزوم وجود رقابت میان مجریان طرح ها تاکید کرد و گفت:اگر بخواهیم بین مجریان طرح ها رقابتی وجود داشته باشد بهتر است که مشوق هایی در نظر بگیریم. در ادامه پس از بررسی و تبادل نظر اعضای شورا پژوهشی، مستقل بودن، جامعه نگر بودن، بینالمللی بودن، محصول محور بودن، وضعیت طرحهای در دست اجرا قبلی مجری طرح را از مهمترین معیارهای تشویقی برای اولویت تصویب طرحهای پژوهشی عنوان کردند.
در بخش دیگری از این نشست دکتر رضا حسینآبادی مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشکده از تهیه پیشنویس انعقاد تفاهمنامه همکاری این دانشکده و شرکت سینا سایکو خبر داد و گفت: تفاهمنامه در راستای ایجاد ظرفیتهای جدید تجاریسازی محصولات دانش بنیان در مسیر توسعه علم و فن اوری تهیه شده است و همکاری این شرکت در انجام پروژههای تحقیقاتی- تولیدی و نشر کتاب حاصل از این پروژه های تحقیقاتی و همچنین تولید نرم افزار و تولید محصولات علمی خواهد بود.
در پایان نشست توافق شد طرحهای پژوهشی مربوط به سال 97 که در رنکینگ دانشگاه مطرح نشدهاند، پس از اخذ نظر مجریان طرح و نیز اعضای شورای پژوهشی دانشکده بهشرط عدم دفاع پایاننامه این طرحها قبل از جلسه رنکینگ دانشگاه و با توجه به سقف درنظر گرفتهشده بودجه دانشکده اقدام شود.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا
ارسال به دوستان