• تاریخ انتشار : 1402/10/29 - 12:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 165
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اولین کارگاه سراسری آموزشی فرهنگی ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی

نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی و تأثیر آن در ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان

اساتید مشاور در اولین کارگاه آموزشی فرهنگی که با همکاری مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و دفتر راهنمایی تحصیلی دانشکده پزشکی به صورت حضوری ویژه اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری در سطح کشور برگزار شد، پیرامون مبحث اهمیت منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی باهم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت امور دانشجویان شاهد وایثارگر، اولین کارگاه آموزشی فرهنگی ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با همت مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و دفتر راهنمایی تحصیلی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، 27 دی 1402 با حضور جمعی از اساتید دانشکده ها در تالار دارالفنون ستاد مرکزی  و جمعی از اساتید سایر دانشگاه ها در فضای مجازی، با احتساب امتیاز فرهنگی برای شرکت کنندگان برگزار شد.

دربخش اول این کارگاه ابتدا دکتر علی اکبر نجاتی صفا استاد گروه روانپزشکی دانشکده پزشکی به طرح موضوع اهمیت، اصول و مهارت های منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی پرداخت و سپس در بخش پرسش و پاسخ، اساتید مشاور در باب موضوعات مطرح شده با هم به بحث و گفتگو نشستند.

دراین کارگاه ویژگی ها و مهارت های یک منتور موفق و ایفای نقش کلیدی وی در ارتقاء وضعیت تحصیلی ، روحی و روانی دانشجو بررسی و مشکلات و موانع موجود در دانشگاه ها در تحقق این اهداف نهایی نیز مطرح شدند.

 

  • گروه خبری : مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • کد خبر : 257029
مریم خرّم
تهیه کننده:

مریم خرّم

تصاویر