• تاریخ انتشار : 1402/05/29 - 15:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 282
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

چهارمین جلسه گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

در چهارمین گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور اساتید برجسته گروه‌های مختلف پزشکی این مرکز در خصوص نکات آموزشی، تشخیص و درمانی بیمار خانم جوان با آنمی راجعه همراه با شواهد سوء جذب بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین جلسه گراندراند چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر سید علی مؤمنی معاون امور دانشگاهی و جمعی از اساتید پیشکسوت، اعضای هیئت‌علمی و فراگیران گروه‌های تخصصی گوارش، قلب، خون، عفونی و سایر گروه‌های تخصصی در تالار شهید مجتمع برگزار شد.
در ابتدا دکتر زهرا عربی، دستیار فوق تخصصی گوارش به ارائه توضیحاتی در خصوص یافته‌های بالینی و پاراکلینیکی بیمار پرداخت و گفت: بیمار خانم ۳۷ ساله مبتلا به کم‌خونی است که سابقه چندین نوبت تزریق خون و آهن داشته‌اند و در ارزیابی‌های اولیه در خارج از بیمارستان مشکوک به توده روده باریک می‌شوند و به این مرکز مراجعه می‌کنند و خدمات تشخیصی و درمانی برای بیمار انجام می‌شود.
سپس دکتر فائزه سلحشور متخصص رادیولوژی به تفسیر سی‌تی‌اسکن شکم بیمار پرداخت و گفت: شواهد ادم جدار قسمت پروگزیمال روده در تصویربرداری مشهود بوده و یافته واضحی به نفع توده مشاهده نمی‌شود.
سپس دکتر نجمه آل طاها بر اهمیت بررسی مستقیم قسمت پروگزیمال روده باریک تأکید کرد و گفت: یافته‌های push enteroscopy مخاط ادماتوس به همراه ندولاریته و نقاط سفیدرنگ که بعد از بیوپسی مایع صورتی‌رنگی از محل خارج شد و ارزیابی هیستولوژیک مؤید اتساع عروق لنفاتیک در نمونه حاصل از ژژنوم بوده و به بررسی علل افتراقی لنفانژکتازی ثانویه پرداخته شد.
دکتر ستارزاده فلوشیپ اکوکاردیوگرافی به بحث در مورد اندیکاسیون اکوکاردیوگرافی در مورد بیمار پرداخت و سپس در مورد یافته‌های اکوکاردیوگرافی توضیحاتی ارائه کرد.
سپس دکتر غیاثوند متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص احتمال وجود سل به‌عنوان عامل زمینه‌ای لنفانژکتازی صحبت کرد و طبق یافته‌های بالینی و پاراکلینیکی این تشخیص را غیرمحتمل دانست.
سپس دکتر دشتی متخصص داروسازی بالینی به ارائه توضیحاتی در خصوص نوع تغذیه این بیماران و اهمیت تغذیه با چربی‌های با زنجیره متوسط پرداخت.
در ادامه دکتر فره وش پیشکسوت بخش گوارش ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسات منظم گراند راند درمجتمع، از معاونت امور دانشگاهی مجتمع و تیم برگزارکننده تشکر کرد.
در ادامه دکتر خلوت پیشکسوت بخش روماتولوژی به اهمیت توجه به بالین در تشخیص دقیق بیماران تأکید کرد.
در پایان این محفل علمی به‌رسم یادبود از دکتر امام‌زاده کارورز مجتمع با توجه به عملکرد مناسب وی در بخش جنرال داخلی و همچنین همکاری با معاونت امور فرهنگی تقدیر و تشکر شد. همچنین به دکتر نسیم قلی نژاد و دکتر ارسلان صبامهر برندگان مسابقه علمی این نشست جوایزی اهدا شد.

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 243350
محمد مرزبان
تهیه کننده:

محمد مرزبان

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *