نخستین برنامه «یاد استاد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه نخستین برنامه «یاد استاد پلی بین گذشته و آینده معلمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران» را با حضور دکتر منوچهر قارونی برگزار کرد.
گالری عکس
به گزارش مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، این برنامه با حضور دکتر قارونی استاد قلب و عروق دانشگاه یکشنبه 12 آبان 98 به صورت حضوری و غیرحضوری در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر مریم علیزاده، مدیر واحد توانمندسازی اعضای هیات علمی و دبیر علمی برنامه ضمن خوشامدگویی به معرفی اهداف و نحوه اجرای برنامه یاد استاد پرداخت و گفت: هدف اصلی برنامه یاد استاد به عنوان یکی از برنامه های غیر رسمی توانمندسازی آموزشی اعضای هیات علمی ایجاد فرصتی برای بازاندیشی بر نقش خود به عنوان معلم دانشگاه است.
وی در ادامه تاکید کرد: ایجاد هویت حرفه ای و دغدغه معلمی و تامل بر ویژگی های معلمان برجسته دانشگاه از اهداف مهم مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در راستای توانمندسازی آموزشی اساتید در محیط های دوستانه و صمیمی است.
مدیر واحد توانمندسازی اعضای هیات علمی گفت: این برنامه دو ساعته با حضور دکتر قارونی، و دکتر امیرحسین جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در پنج بخش اصلی شامل گفت و گوی صمیمانه با استاد پیشکسوت، شنیدن سوالات شرکت کنندگان، ارائه علمی توسط استاد، نگارش جمله ماندگار و بازاندیشی بر فرایند جلسه برنامه ریزی شده و اجرا می شود.
عشق و علاقه به معلمی کلید موفقیت معلمان دانشگاه
دکتر جهانشیر اظهار داشت: من افتخار شاگردی استاد قارونی را داشته ام و در محضر استاد بودن برای من افتخار است.
وی ادامه داد: امروز اینجا هستیم تا ببینیم که آن چه باعث موفقیت استاد قارونی به عنوان یک معلم برجسته در دانشگاه شده است چیست؟ و ایشان چه تکنیک ها و فنونی را در کلاس های خود استفاده می کنند که می تواند به عنوان یک راهنما برای سایر اعضای هیات علمی استفاده شود؟
دکتر قارونی در پاسخ به این سوال بیان کرد: معلمی ژنتیک و فنوتیپ است و علاقه به معلمی و عشق به تدریس کلید موفقیت در این شغل است.
وی در ادامه تاکید کرد: معلم باید فرهنگساز و تاثیرگذار باشد، معلم دانشگاه باید گلستان سعدی را بخواند و ازآن در کلاسش استفاده کند، معلم نباید تمام معلوماتش اسلاید باشد.
استاد پیشکسوت قلب و عروق دانشگاه در ادامه تاکید کرد: معلم باید حرفش را محکم بزند، نظم داشته باشد و لباسش آراسته باشد. از دید استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، معلم یعنی فردی که دست دانشجوها را می گیرد و از لب جوی میگذراند و بعد میبیند که بچه ها به قله رسیده اند و او همچنان دست بقیه را می گیرد و از جوی عبور می دهد.
در ادامه، در پاسخ به سوال «یک معلم دانشگاه به خاطر ... معلم دانشگاه است؟»، بیان کرد: معلم دانشگاه به علت عشق، معلم دانشگاه است.
در پایان جمله ای ماندگار از دکتر قارونی با قلم وی بر روی لوح با متن «معلم باید فرهنگساز و اثرگذار باشد» نقش بست.
در پایان دکتر جهانشیر ضمن جمع بندی بحث با ارائه لوح تقدیر از حضور دکتر قارونی تشکر کرد.
توضیح اینکه شرکت کنندگان بازخوردهای خود را ارائه و فرم بازاندیشی را تکمیل کردند و برنامه با عکس یادگاری پایان یافت.
خبر: فاطمه قربی
عکس: وحید مزاجردی
ارسال به دوستان