برگزاری دوره توانمندسازی کارکنان تاسیسات سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت سراهای دانشجویی، دوره آموزش تخصصی مشعل گاز را در راستای توانمندسازی کارکنان تاسیسات این مدیریت در مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این دوره آموزشی 30 بهمن ماه 1402 از ساعت 10 تا 12 با ارائه حسین گل پرور کارشناس تاسیسات در سالن شورای مجتمع سراهای دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
مهندس علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات سراهای دانشجویی با عنوان اینکه دوره های آموزشی تخصصی می تواند در عملکرد افراد بسیار تاثیر گذار باشد گفت: مدیریت سراهای دانشجویی در تلاش است تا با برگزاری دوره های تخصصی با هدف توانمند سازی کارکنان این واحد، بتواند به توسعه خدمات رسانی موثر به دانشجویان و دانشگاه گام بردارد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی