کارگاه اصول تعهدحرفه ای با امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی برگزار می شود

دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، چهارشنبه یکم دیماه سالجاری کارگاه اصول تعهدحرفه ای را به صورت مجازی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانش آموختگان، کارگاه اصول تعهدحرفه ای با امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان و  همکاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده های طب ایرانی و توانبخشی برگزار می شود.
در این کارگاه که چهارشنبه یکم دیماه سالجاری از ساعت 15 تا 17 در فضای مجازی اتاق اسکای روم دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار می شود، دکتر شهرام صمدی دانشیار گروه بیهوشی، فلوشیپ خواب و عضو کمیته علمی سمینار سالانه تعهدحرفه ای در خدمات سلامت تدریس خواهد داشت.
شرکت در کارگاه مجازی اصول تعهدحرفه ای برای اعضای هیئت علمی و دستیاران دانشکده های طب ایرانی و توانبخشی رایگان بوده و به شرکت کنندگان 0.25 امتیاز فرهنگی تعلق می گیرد. به دانشجویان و دستیاران شرکت کننده در این کارگاه نیز گواهی شرکت در کارگاه ارایه می شود.
موضوعات مطروحه نیز شامل:  تعریف و اهمیت پروفشنالیسم، بررسی محورهای پروفشنالیسم و شیوه ارتقای پروفشنالیسم است.

فریبا  مقدم

فریبا مقدم