• تاریخ انتشار : 1403/06/19 - 08:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 330
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت و اختلالات ناشی از کمبود ید

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم، تغذیه در پیشگیری از دیابت و اختلالات ناشی از کمبود ید، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: فاطمه چراغی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دادوش، کلاس آموزشی تغذیه سالم را برای مراجعان بوستان شهید باکری برگزار و در خصوص حذف تنقلات پرکالری و بی‌ارزش، محدود کردن میزان فست فود، 30 تا 50 دقیقه در طی 3 تا 5 روز پیاده‌روی با شدت متوسط، مصرف میوه و سبزیجات تازه و مصرف نان کامل و سبوس‌دار، مطالبی را بیان کرد.
شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث، کلاس آموزشی تغذیه در پیشگیری از دیابت را برای نمازگزاران مسجد مظهری برگزار کرد. در این کلاس آموزشی در خصوص انواع دیابت نوع 1 و 2، رژیم غذایی دیابتی‌ها، فعالیت بدنی روزانه، محدودیت‌های رژیم غذایی این بیماران و گیاهان دارویی مؤثر در بهبود مقاومت به انسولین مانند دارچین و تخم شنبلیله آسیاب شده مطالبی ارائه شد.
همچنین فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی اختلالات ناشی از کمبودید را برای مراجعان مسجد میثم برگزار و در خصوص مضرات نمک دریا، رسوب فلزات سنگین در بدن و کلیه، فواید ید در بدن، اثرات کمبودید در زنان باردار، کاهش ضریب هوشی در کودکان، مشکلات عصبی و عضلانی ناشی از کمبودید مطالبی را بیان کرد.
در پایان به شرایط نگهداری نمک یددار در ظروف تیره، دور از نور و رطوبت و لزوم افزودن به غذا در انتهای پخت برای حفظ ید، تأکید شد.



  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 277053
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

تنظیمات قالب