برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از پدیکلوزیس در شهرستان اسلامشهر

جلسه آموزشی پیشگیری از پدیکلوزیس در مدرسه شهدای گلدسته شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی با حضور اولیای دانش آموزان در مدرسه شهدای گلدسته روز شنبه 8 آبان 95 برگزار شد.
خدیجه ایزد، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته گفت: مرکز گلدسته از مراکز روستایی شبکه بهداشت اسلامشهر است که جمعیت قابل‌توجهی از آنان اتباع افغان است که لزوم آموزش مستمر را در مدرسه پررنگ‌تر می‌کند و همچنین ازآنجایی‌که آموزش نقش مؤثری در پیشگیری بیماری‌ها دارد، همزمان با معاینات دانش آموزان، جلسه آموزشی با موضوع نحوه پیشگیری و درمان پدیکلوز برگزار شد.
ایزد از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از شپش در شروع فصل سرما، قرار دادن کلاه و کاپشن دانش آموزان در کیسه نایلونی اختصاصی هر دانش‌آموز عنوان کرد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز