• تاریخ انتشار : 1399/11/15 - 15:28

رئیس بیمارستان فارابی درگذشت دکتر حسین شهیدی را تسلیت گفت

رئیس بیمارستان فارابی در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی را تسلیت گفت.

دکتر حسین شهیدی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمدرضا اکبری، رییس بیمارستان فارابی و  مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران  در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد بازنشسته و از پیشکسوتان گروه چشم پزشکی  را تسلیت گفت. متن پیام  به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
متاسفانه با خبر شدیم که استاد بزرگوار و یکی از پیشکسوتان عزیز بیمارستان فارابی، جناب آقای  دکتر حسین شهیدی  دعوت حق را لبیک گفته و از میان ما رفتند.
درگذشت این استاد گرامی چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌ نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ ای جز تسلیم و رضا نیست. اینجانب این ماتم جانگداز را به خانواده محترم ایشان و همچنین خانواده بزرگ فارابی صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات را طلب می‌ کنم.

دکتر محمدرضا اکبری
رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی,گروه خبری RSS
سید عباس  قاضی میرسعید

سید عباس قاضی میرسعید

محمد مهدي لاري

00/02/18 - 02:11

دکتر نازنینم اشکم بند نمیاد ، چطور میشه اون مهربانیت ، دلگرمی هات ، صدای دلنشینت و فراموش کرد ، ذاتت ذات خدایی بود ،،، دکتر قلبم انگار داره از جا در میاد ، میدونم که تو آرامشی بزرگ مرد ، امیدوارم روح مهربانت کمکم کنه

مهشید اسماعیلی

02/05/20 - 00:19

روحت شاد بزرگمردی که در دوران کودکیم با عنایت خداوند بزرگ؛ وقلب پاک و مهربانت ودستان شفابخشت چشمانم را به من برگرداندی. روحت در ارامش ابدی باد سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آنست که نامش به نکویی نبرند.

سید محمود طیبی

02/08/26 - 20:24

روحت شاد انسان بزرگ مرد شریف بنده خوب خدا که نام تو ذکر مهربانی خداست. ۵۳ سال پیش تو با عمل چشم مادرم که هرکس چشم آویزان شده این خانم ۲۵ ساله را می دید حکم به تخلیه چشم میکرد و تو آنرا به بهترین وجه عمل کردی و زندگی را به خانواده ما بخشیدی. خدا روح تو را غرق نعمت و شادی در بهشت برین کند.