• تاریخ انتشار : 1399/11/15 - 15:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2665
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رئیس بیمارستان فارابی درگذشت دکتر حسین شهیدی را تسلیت گفت

رئیس بیمارستان فارابی در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی را تسلیت گفت.

دکتر حسین شهیدی
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمدرضا اکبری، رییس بیمارستان فارابی و  مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران  در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد بازنشسته و از پیشکسوتان گروه چشم پزشکی  را تسلیت گفت. متن پیام  به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
متاسفانه با خبر شدیم که استاد بزرگوار و یکی از پیشکسوتان عزیز بیمارستان فارابی، جناب آقای  دکتر حسین شهیدی  دعوت حق را لبیک گفته و از میان ما رفتند.
درگذشت این استاد گرامی چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌ نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ ای جز تسلیم و رضا نیست. اینجانب این ماتم جانگداز را به خانواده محترم ایشان و همچنین خانواده بزرگ فارابی صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات را طلب می‌ کنم.

دکتر محمدرضا اکبری
رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • کد خبر : 170082
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

کامنت ها

3 تعداد کامنت ها

محمد مهدي لاري

محمد مهدي لاري

113
4
00/02/18 - 02:11

دکتر نازنینم اشکم بند نمیاد ، چطور میشه اون مهربانیت ، دلگرمی هات ، صدای دلنشینت و فراموش کرد ، ذاتت ذات خدایی بود ،،، دکتر قلبم انگار داره از جا در میاد ، میدونم که تو آرامشی بزرگ مرد ، امیدوارم روح مهربانت کمکم کنه

NIAFAM_reply

NIAFAM_captchaMessage :

NIAFAM_captchaMessage *
مهشید اسماعیلی

مهشید اسماعیلی

0
0
02/05/20 - 00:19

روحت شاد بزرگمردی که در دوران کودکیم با عنایت خداوند بزرگ؛ وقلب پاک و مهربانت ودستان شفابخشت چشمانم را به من برگرداندی. روحت در ارامش ابدی باد سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آنست که نامش به نکویی نبرند.

NIAFAM_reply

NIAFAM_captchaMessage :

NIAFAM_captchaMessage *
سید محمود طیبی

سید محمود طیبی

0
0
02/08/26 - 20:24

روحت شاد انسان بزرگ مرد شریف بنده خوب خدا که نام تو ذکر مهربانی خداست. ۵۳ سال پیش تو با عمل چشم مادرم که هرکس چشم آویزان شده این خانم ۲۵ ساله را می دید حکم به تخلیه چشم میکرد و تو آنرا به بهترین وجه عمل کردی و زندگی را به خانواده ما بخشیدی. خدا روح تو را غرق نعمت و شادی در بهشت برین کند.

NIAFAM_reply

NIAFAM_captchaMessage :

NIAFAM_captchaMessage *

درج نظر

تنظیمات قالب