رونمایی از کلینیک سیار دندانپزشکی شماره ۱ شهرستان اسلامشهر

اولین کلینیک سیار دندانپزشکی درشهرستان اسلامشهر رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، از اولین کلینیک سیاردندانپزشکی درشهرستان اسلامشهر با حضور دکتر علی اصغر احمدی معاون سیاسی وزیرکشور، دکترمحمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، مهندس امیراله حقیقی فرماندار شهرستان اسلامشهر و دکترسعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت روز سه شنبه 7 شهریور۹۶ رونمایی شد.
این کلینیک باهدف ارتقای سلامت دهان و دندان ساکنین شهرستان اسلامشهر افتتاح شد و به صورت گردشی در روستاهای اسلامشهر برای ارائه خدمات مستقر می شود.
کلینیک های سیار دندانپزشکی برای دسترسی آسان مردم منطقه نابرخوردار به خدمات دندانپزشکی به صورت رایگان است.
خبر : فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی