هدیه‌ای از جنس نوع دوستی با اهدای خون توسط خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت روز جهانی اهدای خون، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان اقدام به اهدای خون کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این رویداد که به مناسبت روز جهانی اهدای خون و به همت مدیریت امور سلامت دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری سازمان انتقال خون ایران و کانون دانشجویی هلال احمر در راستای تقویت مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ اهدای خون، یکشنبه 21 خرداد 1402 از ساعت 9 تا 15 در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
حضور معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان در این امر خدا پسندانه با تایید کارشناسان اعزامی از سازمان انتقال خون ایران، بسیار چشمگیر بود.
دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن قدردانی از این حضور انسان دوستانه اعلام کرد با همکاری سازمان انتقال خون ایران و کانون دانشجویی هلال احمر، این رویداد به صورت متناوب ادامه خواهد داشت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی