اولین دوره مسابقات آنلاین پلانک ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در شرایط فاصله گذاری اجتماعی، اولین دوره مسابقات آنلاین پلانک را ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، با توجه به شرایط به وجود آمده به دلیل کرونا در جامعه و محدودیت های ارتباطی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد با هدف ایجاد نشاط و تحرک و استفاده از فضای مجازی به عنوان یک فرصت جدید برای ورزش دانشجویان، اولین دوره مسابقات پلانک را به صورت آنلاین برگزار کند.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام از تاریخ 3 تا 7 خرداد 99، نام و نام خانوادگی، تصویر کارت دانشجویی و شماره تماس خود را به ایمیل مدیریت تربیت بدنی به نشانی
vsca-varzesh@tums.ac.ir ارسال کنند.
توضیح اینکه، مسابقات به صورت آنلاین و از طریق واتساپ برگزار و زمان مسابقات نیز به افراد شرکت کننده اعلام خواهد شد.
برای دریافت آیین نامه مسابقات پلانک آنلاین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان