بازدید معاونان معاونت بهداشت دانشگاه از اجرای طرح شهید سلیمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر محمدرضا قیوم زاده و دکتر سعید تأملی معاونان اجرایی و فنی معاونت بهداشت دانشگاه از اجرای طرح شهید سلیمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه ای روز دوشنبه 22 دی 99 با حضور دکتر محمدرضا قیوم زاده و دکتر سعید تأملی معاونان اجرایی و فنی، دکتر جمشید معتمد، کارشناس مسئول واحد گسترش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس و کارشناسان مسئول واحدهای ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در این جلسه دکتر تأملی در خصوص هفت راهبرد مهم گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا که شامل تشدید و نظارت بر شیوه نامه های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و ره‌گیری هوشمند، آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، ایجاد محدودیت‌های هوشمند و هدفمند و تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر سلمانی گزارش عملکرد اجرای طرح شهید سلیمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی