بازدید کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران از بازگشایی مدارس متوسطه دور اول دخترانه جهان تربیت منطقه 10 آموزش‌وپرورش درسال تحصیلی جدید

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از بازگشایی مدارس متوسطه دور اول دخترانه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول و زهرا شاقلانی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز با همراهی شبکه خبر صداوسیما از نحوه رعایت شیوه‌نامه بهداشتی در زمان بیماری کرونا کووید 19 روز چهارشنبه 19 شهریور 99 از مدرسه دخترانه جهان تربیت منطقه 10 آموزش‌وپرورش در سال تحصیلی جدید بازدید کرد.
در این بازدید دانش آموزان مواردی را مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، بانظم و ترتیب وارد ساختمان مدرسه شدند، از تونل مواد ضدعفونی که در مدرسه تعبیه‌شده عبور کردند و دست‌ها را با دستگاه ضدعفونی خودکار ضدعفونی کردند را رعایت کردند و درجه حرارت آن‌ها توسط یکی از کادر مدرسه چک شد و با رعایت فاصله 1.5 تا 2 متر وارد کلاس‌ها می‌شدند در هر کلاس حدود 4 تا 6 دانش‌آموز پایه نهم دریک طبقه از کلاس‌ها مدرسه، مستقرشده و قبل بازنشستن بر روی نیمکت صندلی و نیمکت توسط خود دانش‌آموز و محلول ضدعفونی که همراه داشت ضدعفونی می‌شد.
در این بازدید سرابی در خصوص رعایت اصول اولیه شیوه‌نامه بهداشتی مطالبی را آموزش داد و مطالبی در خصوص نکات مهم بیان و بر ذخیره مواد ضدعفونی در مدرسه، سرویس‌های بهداشتی و توزیع مواد شوینده در دستشویی و نصب پوستر شستشوی دست‌ها در سرویس بهداشتی و آب‌خوری دانش آموزان نظارت کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی