برگزاری جلسه آموزشی مجازی ویژه مادران باردار در شرایط بحران کووید-۱۹

کارشناس برنامه مادران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از برگزاری جلسه آموزشی مجازی با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه ویژه مادران باردار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، حمیده شفاعی، کارشناس برنامه مادران شبکه در این خصوص گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و خطر ابتلا مادران باردار به بیماری کووید ۱۹، جلسات آمادگی برای زایمان که قبلاً به شیوه حضوری برگزار می‌شد، به همت معاونت بهداشت و پشتیبانی دانشکده مجازی به‌صورت مجازی از طریق اسکایپ وب برگزار می‌شود.
 وی در ادامه افزود: اولین جلسه آموزشی در شهرستان اسلامشهر در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹ با شرکت تعدادی از مادران باردار این مرکز به‌صورت آنلاین برگزار شد.
رؤیا غلامیان، سرپرست و مربی جلسات آمادگی برای زایمان این مرکز در اولین جلسه آموزشی مباحث خود را بابیان اهداف برگزاری جلسه به روش مجازی، وضعیت بارداری و تغییرات فیزیولوژیک و مشکلات شایع در این دوران و.. را ارائه کرد که البته با استقبال شرکت‌کنندگان مواجه شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی