برگزاری کلاس آموزش مجازی تغذیه زنان در دوران شیوع کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزش مجازی تغذیه زنان در دوران شیوع کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کلاس آموزشی تغذیه زنان در دوران شیوع کرونا به‌صورت لایو در فضای مجازی ( اینستاگرام شهرداری منطقه 17 ) با همکاری سرای محله سجاد روز پنج‌شنبه 30 مهر 99 برای بانوان منطقه 17برگزار شد.
ملیحه جعفری، کارشناس تغذیه مرکز شاه‌آبادی، به مناسبت هفته سلامت زنان در خصوص خود مراقبتی در زنان به‌عنوان قشر مهم جامعه در دوران شیوع کرونا، اهمیت تغذیه در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، افزایش سیستم ایمنی بدن و کاهش طول دوره‌ی بیماری در صورت ابتلا به کووید 19 مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی