خوابگاه های دانشجویی فقط دانشجویان فعال در بیمارستان ها را پذیرش می کنند

مدیریت امور خوابگاه ها با تأکید دوباره بر مراجعه نکردن دانشجویان به خوابگاه ها اعلام کرد: فقط دانشجویان کادر درمان بیمارستان ها می توانند به خوابگاه ها مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، با توجه به ادامه شیوع بیماری کرونا و تا زمان اعلام بازگشایی دانشگاه ها، فقط دانشجویانی که در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول فعالیت هستند (دانشجویان ترم آخر رشته پرستاری، کارورزان و دستیاران تخصصی رشته پزشکی) می توانند به خوابگاه مراجعه کنند و سایر دانشجویان که وظیفه درمانی ندارند، تا زمان اعلام رسمی بازگشایی دانشگاه ها، اکیداً به خوابگاه مراجعه نکنند.
در صورتی که دانشجویان سوالی در خصوص خوابگاه ها دارند، می توانند با دفتر مدیر کشیک امور خوابگاه ها به شماره 88005289 تماس بگیرند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان