فراخوان شرکت در نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان COVID-19

دانشگاه علوم پزشکی تهران و ستاد مقابله با کرونای کلان‌شهر تهران اولین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 را در بستر شبکه اجتماعی اختصاصی Tritapp برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و ستاد مقابله با کرونای کلان‌شهر تهران نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان COVID-19، 14 و 15 اسفند 1399 در بستر شبکه اجتماعی اختصاصی Tritapp برگزار می‌شود.
دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: روش‌های تشخیصی، درمانی، کنترل و پیشگیری، الگوی عملی مدیریت موفق، مدیریت بیمارستانی، کاربرد فناوری‌های سلامت دیجیتال در مدیریت و درمان و نقش نوآوری‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در مهار کووید 19 محورهای این کنگره هستند.
علاقه‌مندان برای شرکت در این کنگره می‌توانند چکیده مقالات خود را در هر یک از محورهای یادشده تا تاریخ 20 دی‌ماه 1399 در سایت covid19congress.tritapp.net بارگذاری کنند.

نجمه باهو

نجمه باهو