مستند «فرصتهای سرآمدی آموزش و پژوهش در دانشگاه»
دکتر کریمی: نگاه من در مرکز قلب، واگذاری مسئولیت به افراد و نظارت و وارد نشدن به جزئیات بود
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه که به همراه دکتر سعید صادقیان، معاون پژوهشی مرکز قلب تهران به استودیو شفآ آمده بود در بخش چهارم گفتوگو با مستندسازان«فرصتهای سرآمدی آموزش و پژوهش» گفت: درراه اندازی مرکز قلب تهران از تجربیات طولانی در مدیریت بیمارستانهای داخل کشور و همچنین ایدههایی از بیمارستانهای معتبر خارج از کشور استفاده کردیم. اولین قدم این بود که خودمان هم تماموقت شویم و تمامقد در اختیار بیمارستان باشیم. سعی کردیم از نیروهای جوان و باانگیزه که انگیزههای مادی اولویت اول آنها نبود، استفاده کنیم. اگر انسانها را دوست داشته باشیم و آنها را بهعنوان سرمایههای اجتماعی ببینیم و همچنین بتوانیم این احساس را به محیط منتقل کنیم موفق هستیم. آنچه باقی میماند انسانیت، خدمت بدون منت و گذشت و ایثاری است که کارکنان دانشگاه در مقابل مردم دارند. نیاز واقعی مردم مطرح است و ما مسئولیت تاریخی داریم و باید به در هر سطحی که هستیم به کمک مردم بشتابیم. دکتر صادقیان گفت: در پی طراحی روشهایی هستیم که از طریق نرمافزارها عوامل خطر بیماری را در سطح جامعه کنترل کنیم و این را بهعنوان پروژه آینده مرکز قلب قرار داده ایم.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»
دکتر اشرف آل یاسین: مهمترین ثروت علمی در گروه زنان، طول عمر یک مادر است
مدیر گروه بیماریهای زنان و زایمان دانشگاه در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر چهار مرکز ویژه رزیدنتی داریم که شامل بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان شریعتی، بیمارستان محب یاس و بیمارستان آرش است. رشتهی زنان ازنظر آموزشی در بین دانشگاههای کشور، یکرشته سرآمد است. یکی از ویژگیهای منحصربهفرد گروه زنان این است که تقریباً شروعکننده تمام فلوشیپ ها در دانشگاه بودیم. همکاری ما با سایر گروه های علوم پایه و بالینی باید بسیار دقیق، تعریف شده و کاملاً دو طرفه باشد. جذب نیروی انسانی علاقمند به کار از ارکان مهمی است که به ما کمک می کند تا در آموزش و پژوهش کارآمد باشیم. ارزش افزوده گروه زنان اساتید بسیار خوبی است که همواره در کنار ما هستند.
قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات دکتر علیرضا احمدیان
انتصاب دکتر حسین قنبری بهعنوان رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر حسین قنبری را بهعنوان رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی منصوب و در نامهای از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا احمدیان قدردانی کرد.
تشریح ابعاد افتخارآفرینی دانشگاه در جشنواره رازی در گفت وگو با معاون تحقیقات و فناوری
دکتر محمدعلی صحرائیان: حدود 40 درصد از تولید علم در حیطه علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیاری از تولیدات علمی در طی سال های اخیر در دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین پژوهش ها مبتنی برحل مسائل مهم داخلی و مسائل مهم علمی بوده است. حدود 40 درصد از تولید علم در حیطه علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید میشود و سالیانه 4 هزار مقاله از دانشگاه به چاپ میرسد. افق دانشگاه در حوزه پژوهش این است که بتوانیم نوآوری در عرصه بینالمللی داشته باشیم. به دانشجویان و اعضای هیئتعلمی جوان توصیه میکنم باوجود کاستیها و موانع، انگیزه و تلاش برای رسیدن به قلههای پژوهش را داشته باشند تا بتوانیم به مرجعیت علمی برسیم. توضیح اینکه جشنواره تحقیقاتی رازی دیماه هر سال بهمنظور تجلیل از پژوهشگران و فناوران برجسته و دانشگاههای برتر در زمینه تحقیقات و فناوری برگزار میشود. بیست و ششمین جشنواره رازی با توجه به شرایط موجود و رعایت شیوهنامههای بهداشتی بهصورت دو بخش حضوری و غیرحضوری برگزار شد.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»
دکتر مهدیه فقیهی: رشته فیزیولوژی بهعنوان حلقه اتصال بین علوم پایه و پزشکی محسوب میشود
مدیر گروه رشته فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در آموزش و پژوهش» دانشگاه گفت: رشته فیزیولوژی در حیطه پزشکی از جایگاه والایی برخوردار است و فیزیوپاتولوژی یکی از شاخههای بیولوژی است که با حیات انسان عجین شده است. این رشته از تنوع زیادی برخوردار است و محققان زیادی در حوزههای مختلف فعالیت میکنند. اولویتهای گروه فیزیولوژی باهدف آموزش و پژوهش در راستای نیازسنجیهای داخلی است. با جذب نیروهای سرآمد جایگاه این رشته ازنظر آموزش و پژوهش ارتقا پیدا خواهد کرد. از نوآوریهای این گروه شاخصهایی در مورد بیماریهای کلیه و نانو ذرات و پروبیوتیک ها و اثرات آن روی کانسر گوارش بوده و موفق به چاپ مقالاتی در سطح بین المللی شده است. فعالیت گروه فیزیولوژی در زمینه کمک به تولید محصولات و نظارت بر فرمولاسیون و آزمایشهای مختلف روی تک تک سلولها و بافتهای ارگانها انجام می پذیرد.
جلسه معارفه دانشجویان جدید دکترای پژوهشی
جلسه آشنایی دانشجویان جدید دکترای پژوهشی با مسئولان دوره دکترای تخصصی پژوهشی روز سه شنبه 30 دی 99 در طبقه ششم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر ترابی: توجه به مزیت رقابتی، کاربرد علم در عمل و شکل گیری نگرش های جدید از دستاورد های اصلی در برند آفرینی است
در سی و چهارمین جلسه خوش نامی دانشگاه، به مدل های مختلف رهبری تغییر و عوارض و نتایج بی توجهی به پیش نیازهای تغییر در برند آفرینی اشاره شد.
جلسه 29 دی کمیته اثربخشی و سرآمدی برندسازی دانشگاه
جلسه کمیته اثربخشی و سرآمدی برندسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 29 دی 99 با حضور دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه در سالن جی 6 برگزار شد.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه»
دکتر مریم خدامی: از طرحها و تحقیقاتی که دارای شاخصههای علمی و نوآوری باشد حمایت میشود
مدیرگروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در آموزش و پژوهش دانشگاه» گفت: با توجه به قدمت کم گروه گفتاردرمانی دانشگاه، اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع دکترای تخصصی و تحصیلات تکمیلی در کشور و بینالملل شده است. مهمترین رسالت گروه گفتاردرمانی تربیت نیروی متخصص در بعد ارائه خدمات بالینی به مراجعین و تربیت نیروی دانشگاهی است بهطوریکه در حال حاضر بسیاری از نیروهای هیئتعلمی دانشگاههای سطح کشور از دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. گفتار درمانگر با بررسی و ارزیابی اختلالات گفتاری فرد، بستر مناسب برای درمان و برطرف ساختن این مشکلات را به نحو مطلوب فراهم میسازد. در بعضی از رشتههای گفتاردرمانی، ارتباط میان پزشک و گفتار درمانگر دوسویه است. از دانشجویان دکترای تخصصی، تحقیقاتی پذیرفته میشود که نوآوری در سطح بینالمللی داشته باشند. مطالعات و تحقیقات گروه تحصیلات تکمیلی قابلرقابت با سایر تحقیقات در سطح دنیا است و مقالاتی نیز با همکاری محققان بینالمللی انجامشده است.
شهادت ریحانه النبی حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد
حضرت زهرا(س) فرمود: خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد و نماز را برای دوری از تکبر و خودخواهی