• تاریخ انتشار : 1402/02/07 - 12:43

ایثارگرانی که در فروردین ماه 1402با اهدای عضو، زندگی بخشیدند

در فروردین ماه تعداد 20 مورد اهدای عضو در شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی تهران صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه، در فروردین ماه، واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی بیمارستان سینا میزبان 11نفر ایثارگر و واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان  امام خمینی میزبان9نفر ایثارگر بود که با اهدای عضو، جان دیگر هموطنان خود را نجات دادند.

• محمد رضا رضایی آهوانوئی، بخشنده عضو 18ساله، یکم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • میرنادر موسوی، بخشنده عضو 51 ساله، هفتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • فریبا اردلان، بخشنده عضو 51 ساله، یازدهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • محمد قدرتی شال، بخشنده عضو 47 ساله، سیزدهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • سهراب ساربان، بخشنده عضو 63 ساله، شانزدهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • عبدالعلی رهبر، بخشنده عضو 57 ساله، نوزدهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • میرزاعلی برخورداری، بخشنده عضو 42 ساله، بیستم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • سودابه کامران فر ، بخشنده عضو 48 ساله، بیست و یکم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • هادی نوروزی کدوسرائی، بخشنده عضو 49 ساله، بیست و سوم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • قاسم محمدپور، بخشنده عضو 44 ساله، بیست و هفتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • طاهره غلامحسینی، بخشنده عضو 56 ساله، بیست و نهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • علی اصغر قلندری، بخشنده عضو 48 ساله، یکم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • علی بهرام زاده، بخشنده عضو 59 ساله، یکم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مریم دباغ تفرشی، بخشنده عضو 60 ساله، دوم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • قاسم اصغرزاده، بخشنده عضو 38 ساله، هشتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • الله وردی موسوی ، بخشنده عضو 55 ساله، دهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • اسمعیل میرعزیزی آذر دودران، بخشنده عضو 58 ساله، نهم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • ریحان منصوری، بخشنده عضو 63 ساله، هشتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مرتضی معظمی، بخشنده عضو 53 ساله، یبیست و هفتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • ابراهیم جعفری مطلق، بخشنده عضو 41 ساله، بیست و هشتم فروردین ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای ارگان‌های حیاتی خود جان ۱ تا ۸ نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای بافت و نسوج خود ۱ تا ۵۳ نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

"روحشان شاد و یادشان جاوید"

• گروه خبری : مدیریت آموزشی
مریم پورحسین