برای اولین بار در جهان شیوه جدید درمان بیماری آرتروز زانو به روش آنژیوگرافی در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر، افزود: روشی که از طریق شریان وارد و عمل را انجام دهیم برای اولین بار در دنیا انجام می‌شود و در این روش با تزریق سلول‌های بنیادی که از بند ناف استخراج‌شده است؛ منجر به ترمیم مفصل خواهد شد.

وی افزود: معمولاً سه تا چهار روز بعد از عمل، علائم بهبودی در فرد ظاهر می‌شود و بیمار نیاز به هیچ اقدام اضافی ندارد و صرفاً مقداری داروهای روتین نظیر آنتی‌بیوتیک برای احتیاط برای بیمار تجویز می‌شود.

روزبهانی، مبدع این روش با اشاره به اینکه با تزریق سلول‌های بنیادی، به ضخامت غضروف افزوده خواهد شد؛ گفت: در این عمل، بیمار ما زخم خاصی ندارد و فردای روزی که عمل شده می‌تواند پانسمان خود را عوض کرده؛ استحمام کند و به‌تدریج به فعالیت عادی خود بپردازد.

این روش برای بیمارانی که نسبت به درمان دارویی مقاوم هستند و نیز افرادی که امکان عمل جراحی تعویض مفصل را ندارند توصیه می‌شود.

میر حامد  حسینی

میر حامد حسینی

سعید عابدی

01/07/24 - 20:09

سلام .برای ویزیت و درمان به روش جدید دکتر روزبهانی باید به کجا مراجعه کنیم

طاهره رضائی

01/07/26 - 17:21

سلام وقت بخیر چه خبر خوبی . برای درمان به کجا باید مراجعه کنیم ؟ لطفا پاسخ بدین و اسم دکتر و ادرسشون رو بنویسید و یا شماره تماسی که بتونیم اطلاعات بیشتری بگیریم . ممنون

محمد

01/09/20 - 23:26

سلام برای درمان با این روش کجا باید مراجعه کنیم لطفا راهنمایی کنید ممنون

موسی جبرییل زاده

01/09/26 - 16:13

با سلام لطفاً در ارتباط با ویزیت این روش درمانی و تحت درمان بودن با آقای دکتر قناعتی خط تماس و ارتباطی را معرفی بفرمایید ممنون می شوم.

عشرت غلمحسینی هستم هفتادساله هستم آرتروززانودارم حدود30ساله درد

02/09/07 - 10:13