جلسه آموزشی با موضوع اهمیت مصرف تخم‌مرغ در شهر چهاردانگه برگزار شد

مرکز خدمات جامع سلامت شهری چهاردانگه به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ جلسه آموزشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی شنبه 14 مهر 97 با حضور دانش آموزان مدارس دخترانه فاطمیه، آوای نو، احمدی روشن و حضرت مرضیه با موضوع اهمیت مصرف تخم‌مرغ برگزار شد.
شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز در این جلسه آموزشی در ارتباط با فواید تخم‌مرغ، باورهای غلط در مورد تخم‌مرغ، ارزش غذایی تخم‌مرغ و همچنین راه‌های شناسایی تخم‌مرغ تازه از کهنه به نکات مهمی اشاره کرد.
وی در این خصوص گفت: تخم‌مرغ در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با مصرف آن کلسترول خون افزایش‌یافته و درنتیجه بیماری قلبی، عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد.
پیرشاه افزود: امروزه مطالعات متعددی توسط محققین در مراکز معتبر و در طول سال‌های متمادی بر روی افراد زیادی در کشورهای مختلف صورت گرفته که ثابت کرده خوردن تخم‌مرغ حتی بیشتر از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط به جنس، سن و نژاد آنها باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب می‌تواند مناسب و مفید باشد.
در این جلسه همچنین به مناسبت این روز بچه‌ها برای وعده صبحانه همراه خود تخم‌مرغ آب‌پز آورده بودند.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز