• تاریخ انتشار : 1398/11/25 - 10:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در این جلسه در خصوص مشکلات مربوط به استوک داروها و همچنین فرمولاری دارویی مجتمع با جزئیات مبلغ، میزان مصرف، پوشش بیمه ای و سایر موارد موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع چهار‌شنبه 25 مهر 97 در سالن شورای ریاست با حضور دکتر مکارم معاونت درمان مجتمع، آریاملو مدیر پرستاری مجتمع، دکتر حریری عضو هیئت علمی گروه طب اورژانس مجتمع، دکتر مژگان رحیمی عضو هیئت‌علمی گروه بیهوشی مجتمع و نماینده تام‌الاختیار معاونت امور دانشگاهی در کمیته، دکتر خدادادی دبیر اجرایی کمیته دارو درمان و تجهیزات مصرفی برگزار شد.
در ابتدای جلسه به پیگیری مصوبات جلسه‌ی گذشته که عمدتاً در خصوص فرآوری مجدد وسایل پزشکی بود پرداخته شد. در ادامه مشکلات مربوط به استوک داروها در بخش‌های درمانی و اقدامات صورت گرفته بررسی شد و تداوم بازدیدهای گروه پرستاری به همراه مسئولین فنی داروخانه از استوک بخش‌ها مورد تأکید قرار گرفت. در انتها فرمولاری دارویی مجتمع با جزئیات مبلغ، میزان مصرف، پوشش بیمه‌ای و سایر موارد در کمیته ارائه و پس از بحث و تبادل‌نظر اعضا بروز رسانی شد.

  • کد خبر : 81027
کلمات کلیدی
تهیه کننده:

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر