فراخوان مسابقه نقاشی به مناسبت بسیج پیشگیری و کاهش مصرف دخانیات در زنان در مدارس شهرستان اسلامشهر
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: شبكه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت بسيج پيشگيري و كاهش مصرف دخانيات در زنان مسابقه نقاشي در سطح مدارس متوسطه اول و دوم برگزار ميكند.
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلي فرد، كارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در اين خصوص گفت: در راستاي اجراي برنامه بسيج پيشگيري و كاهش مصرف دخانيات در زنان و افزايش آگاهي زنان و دختران سنين 12 سال به بالا نسبت به مضرات دخانيات (سيگار و قليان و ...)، باورهاي غلط در مورد قليان، پيشگيري از مصرف و ترغيب آنان به ترك دخانيات، واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس اقدام به برگزاري مسابقه نقاشي در سطح مدارس متوسطه اول و دوم كرده است.
همچنين وي به نقش زنان در مديريت خانواده و تأثيرگذاري آنها بهعنوان الگوي رفتاري نوجوانان و جوانان و باهدف كاهش مصرف محصولات دخاني طراحيشده اشاره كرد.
در پايان خاطرنشان شد: شركتكنندگان ميتوانند آثار خود را به واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ارسال كنند و به آثار برگزيده جوايزي اهدا خواهد شد.
خبر: خورسندفرد
ارسال به دوستان