با اعطای گواهی و مدرک دوره به شرکت‌کنندگان ایرانی و بین‌المللی

نخستین برنامه فلوشیپ تمام مجازی کووید- 19 با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و لاهور پاکستان پایان یافت

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه لاهور و وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق نخستین برنامه فلوشیپ مجازی کووید- 19 به عنوان نخستین دوره تمام مجازی بین‌المللی دانشگاه اجرا و 150 گواهی تک جلسه و مدرک کلی دوره به شرکت‌کنندگان اعطاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این دوره به صورت مشترک و با هدف افزایش دانش و مهارت تصمیم‌گیری شرکت‌کنندگان در مواجهه با COVID-19 و براساس عناوین ترجیحی آنان برای آموزش جولای تا سپتامبر 2020 برگزار شد.
فلوشیپ مجازی کووید-19 با سخنرانی‌های مستقل و بحث‌های آزاد به مدت یک تا دو ساعت برای فعالان حوزه بهداشت و درمان با مدارک MD ،MBBS ،MPhil ، PhD، کارشناسی ارشد علوم پایه و بالینی و پزشکان عمومی راه‌اندازی شده بود.
این برنامه مشترک عناوین دوره‌های مختلف مرتبط با COVID-19 چون رادیولوژی، اپیدمیولوژی، مدیریت بستری (اورژانس)، تریاژ، تشخیص آزمایشگاه بالینی، ایمونولوژی، مدیریت بیمار سرپایی، بیماری در گروه‌های خاص (زنان باردار ، کودکان و سالمندان)، درمان‌های دارویی براساس شواهد و روانپزشکی را شامل می‌شد.
دوره مذکور به تأیید دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و اویس رئوف، ریاست هیأت اداره دانشگاه لاهور راه‌اندازی و با هماهنگی دکتر احمدرضا اخوان صراف، دانشیار رادیولوژی در دانشگاه لاهور و دکتر محمدحسین نیکنام، استاد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر برنامه فلوشیپ کووید-19به اجرا درآمد.
دکتر وحید ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر امیرحسین معماری، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل با همکاری جمعی از کارشناسان معاونت و پردیس بین‌الملل دانشگاه، اجرای برنامه فلوشیپ مشترک در دانشگاه علوم پزشکی تهران را برعهده داشتند.
اعضای هیأت‌علمی شناخته شده دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمله دکتر حسین قناعتی، استاد رادیولوژی، دکتر پیمان سلامتی، استاد پزشکی اجتماعی، دکتر احسان کریمی علویجه، استادیار طب اورژانس، دکتر هومان حسین نژاد، دانشیار طب اورژانس، دکتر محمدعلی برومند، استاد آسیب‌شناسی، دکتر محمدحسین نیکنام، استاد ایمونولوژی، و دکتر لادن عباسیان، دانشیار بیماری‌های عفونی به ترتیب موضوعات مختلف مبتنی بر کووید-19 در زمینه‌های رادیولوژی، اپیدمیولوژی، مدیریت بستری (اورژانس)، تریاژ، تشخیص آزمایشگاه بالینی، ایمونولوژی و مدیریت سرپایی را ارائه دادند.
همچنین دکتر صدیقه حنطوش زاده، استاد پریناتولوژی و دکتر مهسا ناعمی، استادیار زنان و زایمان به موضوع COVID-19 در زنان باردار و دکتر شیما رئیسی، استادیار طب سالمندان و دکتر بهداد قریب، استادیار متخصص اطفال به مبحث کووید-19 میان کودکان و سالمندان پرداختند و دکتر فرهاد ملک، استادیار روانپزشکی در خصوص روانپزشکی در COVID-19 و دکتر تکتم فقیهی، دانشیار داروسازی بالینی در مورد درمان‌های دارویی مبتنی بر شواهد، مطالب خود را بیان کنند.
طبق پایش انجام شده شرکت‌کنندگان این دوره فلوشیپ از کشورهای ایران، پاکستان، هند، بنگلادش و عراق، کیفیت آموزش‌های ارائه شده را عالی توصیف کردند.
شرکت‌کنندگان برای حضور در هر جلسه گواهی و در صورت شرکت در 10 جلسه مدرک اتمام دوره را دریافت کردند.
توضیح اینکه این برنامه همچنان برای شرکت به صورت آفلاین در این آدرس در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی