پیام تبریک رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز استاد

دکتر محمد شریف زاد رئیس دانشکده داروسازی در پیامی فرا رسیدن روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، متن پیام دکتر شریف زاده به شرح زیر است:

روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، آینده سازان را برای تحقق چشم اندازهای آینده می پرورانند.
جایگاه ویژه استادان از آن جهت که علاوه بر کرسی تدریس و تعلیم و مسند تحقیق و پژوهش، بر جایگاه پرافتخار ارائه خدمات حوزه سلامت نیز تکیه زده اند، جایگاهی ویژه و دارای ارزش مضاعف است. دانشگاه با برخورداری از وجود نورافشان استادان و تلاش ایشان در سالیان متمادی شاهد موفقیت های چشمگیری در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و بالینی بوده است .
اینجانب ضمن بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری ،روز معلم واستاد را محضرشما اساتید فرهیخته دانشکده تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را از ایزد منان مسئلت دارم.
دکتر محمد شریف زاده
رئیس دانشکده داروسازی