پیام های رئیس دانشگاه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر داریوش کمال هدایت؛ مراسم تشییع ساعت 9 بیمارستان شریعتی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر داریوش کمال هدایت، متخصص قلب و عروق بیمارستان شریعتی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بقاء مختص ذات یگانه اوست
خبر درگذشت دکتر داریوش کمال هدایت متخصص قلب و عروق بیمارستان شریعتی موجب تاسف و تالم گردید.
فقدان این استاد ارزشمند که تا آخرین لحظات حیات، در امر آموزش، پژوهش و همچنین کمک به درمان بیماران، فعالیت داشتند را به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و دانشگاهیان، خصوصا همکاران ایشان در بیمارستان شریعتی تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن فقید سعید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم و سایر بازماندگان محترم، صبر، شکیبائی و طول عمر همراه با سلامتی، عزّت و سربلندی مسئلت می نمایم.
دکتر حسین قناعتی

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

ر.م