بازدید دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از نمایشگاه یاریگران زندگی

سردار اسکندر مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از نمایشگاه یاریگران زندگی، قبل از آغاز نمایشگاه بازدید کرد و در غرفه گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در جریان فعالیت‌های دانشگاه در این حوزه قرار گرفت.

بازدید دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از نمایشگاه یاریگران زندگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سردار اسکندر مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور روز چهارشنبه 24 آبان 1402 از نمایشگاه یاریگران زندگی قبل از آغاز نمایشگاه بازدید کرد.
دکتر سهیلا پناهی، مدیر اجرایی غرفه، به سردار مومنی که از غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت بازدید داشتند در خصوص فعالیت‌های گروه سلامت روان معاونت بهداشت توضیحاتی داد و گفت: برنامه‌هایی از قبیل ایفای نقش و آموزش پیشگیری از اعتیاد در قالب بازی و آموزش تقویت بنیان خانواده توسط کارشناسان سلامت روان دانشگاه در نظر گرفته‌اند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی