برگزاری کارگاه اصول پژوهش و مقاله‌نویسی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت معاونت علمی و پژوهشی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ کارگاه اصول پژوهش و مقاله‌نویسی 1و2 تیرماه 1402 به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیج جامعه پزشکی و اساتید، معاونت علمی و پژوهشی مرکز بسیج کارگاه "اصول پژوهش و مقاله‌نویسی" را  ۱ و ۲ تیر ماه ۱۴۰۲ برای اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار کرد که دکتر شاهین آخوندزاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدرس این کارگاه بود.

در این کارگاه به مباحثی همچون مقدمه‌ای بر علم سنجی، ‌ایده‌های تحقیقاتی، نحوه افزایش چگونگی شانس پذیرش مقالات، انتخاب مجله، سابمیت مقاله، اجزای اصلی مقاله، اجزای دیگر مقاله، معیار‌های نویسندگی و ترتیب نام نویسندگان در طی دو روز کارگاه ۴ ساعته پرداخته شد.

در این کارگاه ۳۰ نفر از اعضای هیئت علمی حضور داشته و همچنین کارگاه دارای امتیاز فرهنگی بود.

افشین گل افشان

افشین گل افشان