برگزاری دومین کمیته درون بخشی پیشگیری از خودکشی سال 1402 در شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر دومین جلسه کمیته داخلی پیشگیری از خودکشی را با محوریت توسعه همکاری درون بخشی درزمینه اجرای برنامه کشوری پیشگیری از خودکشی برگزار کرد.

نشست مشترک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و مسئولان مراکز خدمات جامع سلامت

روزهای شنبه و یک شنبه 29 و 30 مهرماه 1402، دکتر مصطفی امینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در نشست های جداگانه با سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولان پایگاه های برونسپاری شبکه بهداشت ری دیدار و گفتگو کرد.

هفته پیشگیری از مسمومیت های سال 1402

هفته پیشگیری از مسمومیت‌های امسال با شعار "سلامتی را با افزایش آگاهی و اقدام پیشگیرانه از مسمومیت‌ها محافظت کنیم" یکم تا هفتم آبان‌ ماه 1402 برگزار می‌شود.