لیست اخبار صفحه :374
آیین اختتامیه جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته تربیت بدنی و ورزش (قسمت دوم)

با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران آیین اختتامیه جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

آیین اختتامیه جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته تربیت بدنی و ورزش (قسمت اول)

دکتر قناعتی: افراد ورزشکار قدرت تاب‌آوری و روابط خانوادگی و اجتماعی بهتری دارند
اختتامیه جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: افراد ورزشکار قدرت تاب‌آوری و روابط خانوادگی و اجتماعی بهتری دارند

آئین اختتامیه جشنواره ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور مسئولان دانشگاه و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان ملی برگزار و از مجتمع بیمارستانی امام خمینی با ۱۲ مدال، مرکز قلب تهران با ۴ مدال و بیمارستان شریعتی با ۳ مدال به عنوان رتبه‌های اول تا سوم تجلیل شد.

دکتر سجاد حاجی حسینی: هدف سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی معرفی حیطه‌ای نو در غربالگری، تشخیص، پایش و درمان بیماری‌ها با استفاده از میکروبیوم‌ها است

سمینار کاربردی معرفی حوزه جدیدی در پزشکی و داروسازی تحت عنوان درمان‌های مبتنی بر میکروبیوم در گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی در۶ بخش مجزا برگزار شد.

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر حفظ وحدت رویه و ارج نهادن به سرمایه های انسانی ارزشمند دانشگاه
نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی در نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از بررسی پیشنهاد تغییر نحوه اعطای ترفیع سالانه اعضای هیئت علمی و برنامه ارتقای رتبه بین المللی دانشگاه بر حفظ وحدت رویه و ارج نهادن به سرمایه های ارزشمند دانشگاه تاکید کرد.

تامز لایف 31: برگزاری کارگاه آموزشی مکمل های ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی کارگاه یک روزه مکمل های ورزشی را ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه در سالن جی 6 ستاد مرکزی دانشگاه برگزار کرد. فواد عسجدی، تدریس این کارگاه را بر عهده داشت. در این برنامه تامز لایف درباره این موضوع با مدرس و شرکت کنندگان گفت و گو کردیم.

تامز لایف 30: کارگاه آموزشی کمک های اولیه در آسیب های ورزشی

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی کارگاه یک روزه کمک های اولیه در آسیب های ورزشی را ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه در سالن حکیم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار کرد. دکتر فرزین حلب چی استاد پزشکی ورزشی دانشگاه تدریس این کارگاه را بر عهده داشت. در این برنامه تامز لایف درباره این موضوع با مدرس و شرکت کنندگان گفت و گو کردیم.

برنامه کلاس‌های آموزشی حضوری آبان ۱۴۰۲ در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه کلاس‌های آموزشی حضوری در آبان ۱۴۰۲ را اعلام کرد.