موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ، میزبان برنامه زنده گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت

موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، همزمان با روز پزشک و بزرگداشت ابوعلی سینا طبیب شهیر و حاذق ایرانی، میزبان شبکه سلامت سیما بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران موزه ملی تاریخ علوم پزشکی، این برنامه شامگاه چهارشنبه اول شهریور ۱۴۰۲ با محوریت قدردانی از جامعه پزشکی با حضور جمعی از پزشکان و دست اندرکاران حوزه درمان و همکاری اداره کل سلامت شهرداری تهران، برگزار شد.

موزه ملی تاریخ علوم پزشکی در منطقه امیر‌ آباد تهران، در بنایی بازمانده از دوره قاجاری قرار دارد که به دستور امیرکبیر به عنوان اصطبل شاهی (جلالیه) ساخته شده است. این موزه به منظور ارایه کامل و جامع پیشینه طب قدیم و پزشکی نوین ایران در زمینه‌ های گوناگون و معرفی جایگاه آن در جهان پزشکی با تلاش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و مشارکت سازمان میراث فرهنگی کشور از سال۱۳۸۰ خورشیدی فعالیت خود را آغاز کرد.

آثار و اشیای به نمایش درآمده در این موزه، یافته‌ های ملموس دوره‌ های پیش از تاریخ، تاریخی و ابزار و ادوات پزشکی در دوره معاصر را دربرمی‌ گیرد.

سرور  جابر قادری

سرور جابر قادری