جام ورزشی تشکل های مردم نهاد با محوریت بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی را به تماشای مسابقات 4 جانبه فوتسال دعوت کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقات چهارجانبه فوتسال با عنوان جام تشکل های مردم نهاد با محوریت بیماران خاص به مناسبت گرامیداشت اعیاد شعبانیه و حمایت از بیماران خاص سه شنبه 8 اسفند از ساعت 10 صبح در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار می شود.
مسابقات فوتسال با هدف ایجاد رقابتی دوستانه برای بازیکنان و ایجاد لحظاتی مفرح برای دوستداران ورزش و تماشاگران با حضور تیم های هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشکسوتان پرسپولیس، منتخب هنرمندان و پزشکان شهرداری برگزار و در حاشیه این مسابقات تیم های کودکان کار نیز به رقابت باهم می پردازند.
از علاقه مندان و دوستداران ورزش دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تماشا و تشویق تیم ها در روز مسابقات دعوت می شود.
پوستر را اینجا دریافت کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی