مراسم معرفی مرکز ملی مطالعات اعتیاد (INCAS) به عنوان مرکز منطقهای ظرفیت سازی و پژوهش در درمان اختلالات مصرف مواد برگزار می شود
مرکز ملی مطالعات اعتیاد از طرف دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) و ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان مرکز منطقهای ظرفیت سازی و پژوهش در درمان اختلالات مصرف مواد انتخاب شده است.
به همین منظور، مراسمی در روز چهارشنبه 27 آذر ماه با حضور دبیرکل محترم ستاد مبارزه با مواد مخدر، مسئولان عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر تجزیه و تحلیل سیاستها و روابط عمومی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در وین، سفرا و نمایندگان کشورها، و مقامات ذیربط کشوری برگزار خواهد شد.
این مراسم از ساعت 10 صبح شروع و تا 12 ظهر ادامه خواهد داشت.
مراسم ابتدا با خوش آمدگویی و معرفی اجمالی برنامهها و دستاوردهای مرکز ملی مطالعات اعتیاد شروع و با سخنرانی مقامات ادامه خواهد داشت.
خبر و عکس: منصوره اعظمی
ارسال به دوستان