پایش مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی شهرستان اسلامشهر

کارشناس سالمندان واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از مرکز نگهداری سالمندان شهرستان طبق چک لیست مربوطه بازدید کرد.

پایش مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی شهرستان اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران  شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این پایش دوشنبه 9 مرداد ۱۴۰۲ با حضور فاطمه قلی نژاد، کارشناس سالمندان واحد سلامت خانواده براساس چک لیست مراکز نگهداری سالمندان انجام شد.
قلی نژاد بر اساس چک لیست بررسی های لازم را انجام داده و مجموعه از لحاظ فیزیکی و وضعیت مددجویان مورد ارزیابی قرار گرفت.
در ادامه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه مطالبی با محوریت افسردگی در سالمندان، اهمیت مصرف کلسیم و د۳ در سالمندی و مراقبت های لازم در زمان ابتلا به کرونا برای کارکنان بیان کرد.
سپس تعدادی پوستر، کتابچه، پمفلت، تراکت آموزشی و سی دی حاوی ۱۰۴ فیلم آموزشی برای استفاده برای سالمندان تحویل مراکز داده شد.
همچنین با هماهنگی های به‌عمل آمده با خیرین سلامت شهرستان تعداد دو هزار و 500 عدد مکمل کلسیم و ویتامین د۳ تهیه و به مراکز نگهداری تحویل داده شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده

تصاویر

پایش مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی شهرستان اسلامشهر  پایش مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی شهرستان اسلامشهر  پایش مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی شهرستان اسلامشهر