ارائه خدمات عکاسی حرفه ای به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نظر دارد به مناسبت هفته ملی جمعیت به خانواده دانشگاهیان خدمات عکاسی حرفه ای و پرسنلی ارائه دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای افزایش نشاط و امید در خانواده دانشگاهیان غرفه خدمات عکاسی حرفه ای و پرتره ویژه خانواده بزرگ دانشگاه (دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی) برپا می کند.
از علاقه مندان دعوت می شود برای دریافت خدمات عکاسی یکشنبه 31 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 16 تا 19 در محوطه خوابگاه کوی پسران، خیابان کارگر شمالی، مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران حاضر شوند.
توضیح اینکه این غرفه به مناسبت هفته خوابگاه ها و همزمان با برگزاری دهمین جشنواره غذای دانشجویی برگزار می شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان