اهدا بسته فرهنگی به فرزندان کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی به مناسبت میلاد مبارک هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت به فرزندان کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بسته فرهنگی اهدا می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بسته های فرهنگی بین فرزندان کارکنان معاونت که در محدوده سنی سال 1394 تا 1399 هستند به مناسبت میلاد پرخیر و برکت حضرت امام رضا (ع) توزیع می شود.
برای دریافت بسته ها رابطین مدیریت ها تا 10 خرداد 1402 به مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، طبقه دوم، ساختمان 43، لیلا مهری مراجعه کنند.
فرزندان کارکنان در صورت تمایل برای شرکت در مسابقه عکاسی دهه کرامت با استفاده از محتویات بسته جشن کوچکی را در منزل برگزار و عکس آن را (حداکثر 3 عکس) با فرمت jpg سایز 15 mb از طریق اینجا ارسال کنند و به رسم یادبود به بهترین عکس ها هدیه ای از طرف معاونت اهدا خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی