برگزاری جلسه هماهنگی تاسیسات و واحد فنی و مهندسی معاونت

نشست بررسی پروژه های عمرانی و تاسیساتی معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور سرپرست واحد فنی و مهندسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه دوشنبه 4 اردیبهشت ماه 1402 ساعت 8:30 تا 10 با حضور کارشناسان فنی معاونت و مسئول تأسیسات در سالن شورای مجتمع کوی برگزار شد.
مهندس حامد کاکاسلطانی سرپرست واحد فنی و مهندسی معاونت ضمن تقدیر از زحمات مهندس محمدحسین محمدی در زمان تصدی مسئولیت به جمع بندی پروژه های معاونت پرداخت و افزود: در سال جاری با توجه به اجرای پروژه های مهم عمرانی در معاونت سال بسیار مهمی است و برای پیشبرد پروژه های مذکور نیازمند تلاش و پیگیری مجدانه همکاران هستیم.
وی بر لزوم ثبت کارکرد کارکنان تأسیسات در سامانه CMMS تأکید کرد و از کارشناس این سامانه خواست که نسبت به آموزش همکاران و ارائه گزارش های منظم برنامه ریزی دقیق شود.
 سرپرست واحد فنی و مهندسی، هماهنگی و کارگروهی را یکی از ارکان موفقیت دانست و از کارشناسان این واحد درخواست داشت همچون گذشته به تلاش خود ادامه دهند.
در ادامه علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات، ضمن تقدیر از زحمات کارکنان این واحد، چالش ها و نیازهای واحد تاسیسات را در میان گذاشت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان